Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok, önző és birtoklási vágyam van?
Figyelt kérdés
Megkaptam már emberektől, hogy én beteg vagyok, mert hűséges vagyok. Ez nem vicc (mert a mai világban annak számít)..szóval tényleg az vagyok.Rosszul vagyok a gondolattól is,hogy a szerelmemet megcsaljam.(pedig ő megtette velem) Tényleg beteg ember az aki hűséges? Túl önző vagyok? Birtoklási vágyam van? Mert ugyanezt elvárnám a páromtól is....2014. ápr. 9. 16:45
1/4 anonim válasza:
Ez a normális, aki mást mond, gyújtsd fel ott helyben, különben előbb-utóbb átveszik az uralmat...
2/4 Ahol megállt az idő válasza:
Nem beteg, hanem normális vagy.
3/4 anonim válasza:
ez mind szép és jó, de ezzel a gondolkodással és felfogással ha a pároddal együtt maradtál miután megcsalt akkor ez amit itt mondtál ennek a fele sem igaz rád.
4/4 A kérdező kommentje:
De igaz minden szó...elvárnám tőle,hogy ő is hűséges legyen.De úgy néz ki nem tud teljesen az lenni.(vannak jelei de még semmi sem biztos)És nekem ez nagyon fáj jelenleg...mert én az vagyok.Ha megcsalnám nem tudnék a szemébe nézni többé...szörnyen érezném magam.
2014. ápr. 9. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!