Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogyha az autómat előnyben részesítem mint a barátnőm?
"Szerintetek gáz, hogyha az autómat előnyben részesítem mint a barátnőm?
Épp az előbb mondta, hogy szokott más fiúkra gondolni miközben épp töltik.. aztán feljött ez a téma és most ezen megy a vita :D és a szokásos dolog a lányok körében, ez a " kibeszélem magam " dolog"
Nos akkor lássuk ki nem tud értelmezni:
Szerintetek cink ha a gépemet előnyösebbnek látom a barátnőm?
Épp az előbb gondoltam rá hogy elkéne menni futni, de aztán bnőm becinkelt hogy jajaja. Aztán vita van. De ez megszokott dolog hogy a lányok mit beszélnek.
Ha te ezt értelmezed ügyes vagy. Kb ennyit lehet érteni a szövegedből.
"Épp az előbb mondta, hogy szokott más fiúkra gondolni miközben épp töltik.. "
Szóval a barátnődet töltik... értem. Nekem nem "gáz"...
" Épp az előbb mondta, hogy szokott más fiúkra gondolni miközben épp töltik " gondolom ez világos
" aztán feljött ez a téma és most ezen megy a vita :D " visszautalás a címre
" és a szokásos dolog a lányok körében, ez a " kibeszélem magam " dolog " - kibeszéli magát, hogy ő nem is szokott másra gondolni...
nem tudom ebbe mi nem volt érthető... a visszautalást asszem gimi kilencedikben tanultam... elnézést.. nem tudtam, hogy itt nyolc általánossal rendelkező emberek vannak csak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!