Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom mindig amiatt panaszkodik, hogy nem vagyok elég agresszív. Mit tegyek?

Hááát nem kicsi a csálád náluk... :-)
"az ágyban nagyon vad vagyok" --> Alamuszi nyuszi nagyot ugrik... :-)
Vágd szájon a barátodat egy baseball-ütővel! :-)

A jellemed ne változzon senki kedvéért, az már nem tartozik bele a lehetséges kompromisszumokba. Az, hogy olyan családból jött, az egy dolog, de ha téged is olyanná akar formálni, akkor nem ő a megfelelő társ. Ha nem fogad el olyannak, amilyen vagy, az nem a te hibád.
:(

"Párom mindig amiatt panaszkodik, hogy nem vagyok elég agresszív. Mit tegyek?" Verd pofán,az elég agresszív lesz neki?
Mit akar, verekedjél, mert ő azt a példát látta.Hát erősen el van tévedve.

Szerintem ez szomorú amit írtál. A nők általában már csak az alkatukból adódóan is szelídek és szerényebbek. Az már egy érdekes nő ha úgy káromkodik mint egy kocsis, hát ha még azt tettlegességbe váltja...borzasztó.
A sarkadra állni egy dolog, jól teszed, de az agresszivitást tagadd meg. Nem vagy túl érzékeny, csak normális, miért kéne ezen változtatnod. Szomorú hogy ő ezt nem így gondolja.

>"sokat köszönhetek a páromnak,kicsit túl nagy lett a szám és ha ideges vagyok,képes vagyok kkiskanálba folytani körülöttem mindenkit,de érzem ahogy megbántom őket és rossz tudni,hogy ilyet teszek másokkal"
Egy idegbeteg c-csajt akar belőled csinálni? Ne hagyd!!
>"Régebben nagyon nehéz volt kiállnom magamért,főleg anyukámmal szemben,egyszerűen belém lett nevelve azaz alázatosság a felnőttekkel szemben."
Ez viszont probléma, de nem az a megoldás, hogy agresszívvé válsz, azt felejtsd el. A szülői elnyomás miatt sokan szenvednek egy életen át is akár, de nem szabad úgy kompenzálni, hogy átesel a ló túloldalára. Jó lenne, ha a barátod nem akarna segíteni, ha inkább csak rontani tud a helyzeten.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!