Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rájöttem, hogy a hátam mögött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem, hogy a hátam mögött tervez más nővel? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk élettársak. Nagyon féltékeny típus (volt), a baráti társaságomból nulla ember maradt mellettem, mindet elüldözte. Rengeteg érzelmi zsarolás történt a részéről, volt hogy öngyilkossággal is fenyegetőzött, de mindvégig mellette maradtam, mert bár sose hitte el, én szerettem! Veszekedéseink csak a féltékenységei miatt voltak, s bár jogos lehet a feltételezés, de soha nem csaltam meg. Kb 1 éve minden rendbe jött köztünk, úgy érzem. Viszont karácsony táján megismerkedett egy nővel. Láttam a facebook beszélgetéseiket, és nagyon szíven ütött. Elég keményen együtt terveznek, már az is szóban forog, hogy a nő gyerekeinek milyen apja lesz, arról nem is beszélve, hogy mennyire szereti a nőt. Ennek ellenére minden nap megerősíti bennem hogy szeret, és ugyanúgy féltékenykedik! Most ezt miért csinálja akkor? Nekem vagy a másik nőnek hazudik? Segítsetek kérlek! ( 32 éves vagyok, 45 éves a párom, az új nő 43) Ja, és nem szeretném elveszíteni!
2014. ápr. 7. 12:27
1 2
 11/12 Noydra ***** válasza:

Igen ez igaz kérdező, teljesen más lehet megélni.

De van az a pont, ahol viszont az eszedre kellene hallgatni, nem az érzelmekre.

Nálad ez most jött el.

2014. ápr. 7. 13:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egy felnőtt értelmes harmincas nőnek már kéne, hogy legyen annyi esze, hogy nem hagyja, hogy valaki érzelmizsarolással tartsa sakkban, nem hagyja, hogy a barátait elüldözze, és nem hagyja átcseszn a fejét. De nálad ez nincs, még ennyi idősen is a szerelemmel jössz, meg a magánytól való félelemmel. Ez tizenévesen elmegy, de most nem. Hol volt ez szerelem? Amikor elüldözte a barátaidat, és te hagytad? Amikor öngyilkossággal fenyegetőzött? Az a férfi beteg, és te is az vagy, mert hagyod. Ha ezek után továbbra is ragaszkodsz hozzá, ám legyen. Nem kell mindenkinek boldog életet élnie.
2014. ápr. 7. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!