Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem a harcokat a párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a harcokat a párkapcsolatokban. Miért?

Figyelt kérdés
Szóval szeretem, ha a barátnőm nem hódol be, ha ellenkezik, és meg kell győznöm valamiről. Úgy általában mindenben... Miért van ez szerintetek?
2009. dec. 19. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Én folyton cukkoltam az összes barátnőmet, és a legtöbben beletörtek, de az igazi azzal volt, aki a sarkára állt és visszaoltogatott.. nemtudom miért, már annyira fiatal sem vagyok, de rémálmom egy olyan lány, aki képtelen önállóan kiállni magáért. akkor értem hogyan állna?
2009. dec. 19. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Engem zavar. De az sem jó, ha semmilyen önáló gondolata nincs, vagy ha valami nem tetszik neki, akkor nem mondja meg.

Egyébként legalább a csajnak ezekszerint van személyisége, nem pedig egy zombi. Talán ezért tetszik neked.

2009. dec. 19. 21:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehet, de mostanában nem harcol velem... És ez letör. Valamiért nekem ez kell, hogy legyen ilyesmi...
2009. dec. 19. 21:16
 4/4 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, csak jobban szereted az egyenlő partnerséget egy kapcsolatban, mint az egyeduralmat. Esetleg egy kicsit bizonytalan vagy a saját döntéseidet illetően.
2009. dec. 19. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!