Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan akadt ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan akadt ki a férjem? (többi lent)

Figyelt kérdés

3 hónapja nem volt köztünk szex, mert lett egy elég komoly betegségem, amire 2 hónapja gyógyszert kell szednem.

Ebből nem is volt gond, megérti, egyébként nagyon szeretjük egymást.

Életemben nem volt gond a menstruációmmal, viszont múlt hónapban nem jött meg. Tudjuk, hogy a gyógyszer miatt, amit szedek.

Nem is idegesített a dolog, de mivel nemsokára mennem kell kontrollra, és mondani fogom a dokinak hogy nem jött meg, 100%-ra biztosan akartam tudni, hogy nem-e vagyok terhes.

A férjem pont a városban volt a gyógyszertárban, szóltam neki hogy hozzon már nekem egy terhességi tesztet.

Már a telefonban ki volt akadva, mikor hazajött pedig cirkuszt rendezett, hogy hülye vagyok, mert nem lehetek terhes, akkor meg minek a teszt.

Attól nem tart, hogy mással voltam.

Na most én egyrészt azért akartam tesztet, hogy a dokinak biztosra tudjam mondani hogy nem vagyok terhes, a másik ok pedig tudom majdnem lehetetlen, de arra gondoltam, hogy mi van ha egy pici esély van arra, hogy nem a gyógyszer mellékhatása miatt nem jött meg, hanem ha például a férjem szexhiány lévén önkielégítést végzett a fürdőben, mondjuk zuhany alatt, én utána mentem be, a kezemre került a sperma ha véletlenül ott maradt valahol, és meg aztán odanyúltam és teherbe estem tőle.

Tudom, hogy az ilyesmi abszurdnak tűnik, de sok helyen olvastam hogy nem lehetetlen az ilyesmi.

Mit gondoltok?

2014. ápr. 7. 10:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az én csajom - 30 felett - rákezdett stresszelni, hogy terhes. Vegyünk tesztet, ok. Negatív. lehet rossz a teszt szöveg jött, rendben, türelmes vagyok. Még egy teszt, negatív. De azért ez nem biztos, mert nem jön meg neki, nőgyogyi, még mindig türelmes vagyok. Vizsgálat, UH, negatív, de megbeszéli az asszisztenciával, h azért az UH lehet nem 100% :D Csináljunk még egy tesztet brrrr. Persze negatív lett. Csak akkor emeltem fel a hangomat, amikor nem akart orvoshoz menni, ezek szerint birka türelmem van :D
2014. ápr. 7. 11:29
 12/17 anonim ***** válasza:
elvileg az is lehetséges volt, hogy én nyerem meg a lottó 5-öst, aztán sajnos nem így lett.. :(
2014. ápr. 7. 11:35
 13/17 A kérdező kommentje:

Egyébként meg, ha mégis lenne alapja annak amit írtam, vagy talán tényleg több hetes terhes lennék menstruáció mellett is , csak azt hittük hogy a gyógyszer miatt marad ki, inkább csinálok egy tesztet időben és ha pozitív, el tudok menni abortuszra...

Oké hogy pár év múlva szeretnénk babát, de egy fogamzásgátló, és 2 erős gyógyszer mellett megfogant baba nem sok eséllyel lenne egészséges.

2014. ápr. 7. 11:38
 14/17 anonim ***** válasza:

1: zuhanyos megtermékenyítés mondákban létezik

2: a férjed most mindenre kiakad, mert nincs szex.

Ha nálunk nincs szex 1-2 hétig én is minden hülyeségre kiakadok. Ez van. Ha ezt legközelebb meg akarod előzni, légy jó feleség és ha tudod, hogy nem tudod szokásos módon kielégíteni uradat, akkor tessék más módszerrel legalább heti egyszer örömet okozni, sok felgyülemlett feszültséget le tudsz így vezetni.

2014. ápr. 7. 11:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Megcsinaltad a tesztet? Most terhes vagy??
2014. ápr. 7. 11:40
 16/17 A kérdező kommentje:
11:40, írtam hogy negatív!
2014. ápr. 7. 11:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Az aggodalmad nem volt alaptalaan.Biztos Hallottál szűz Máriáról.
2014. ápr. 7. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!