Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? Lányok /fiúk irjatok véleményt!

Figyelt kérdés

2Éve,hogy együtt vagyunk,szeretem őt.nagy a távolság köztünk ugyhogy max hétvégén talizunk.én 20 vok ,ő 22.

Mostanábban felfedeztem nála,hogy nem mondd mindig igazat.régi lány ismerösei telefon számait dugdossa a pénztárcájába és ami nem is jó!(már kiprobáltam)akkor az internetet is be akarja kötetni,h nézze a k...vákat!Ráadásul a telefont se veszi fel,és ez idegesít,mert ha hivom nem hiv vissza rögtön,a megbeszélt találkát elfelejti és aznap még válasz sincs.Ez nagyon fáj!Nem dicsér meg ha jol nézzek ki,utálja ha ki öltözve megyek el vele valahová....bezzeg ö?? kicsit gyerekesen viselkedik és nem vesszi ésszre magát.nem ,hogy büszke lenne,hogy rendes barátnöje van...de még bulizni sem visz el,kérdeztem,hogy elvinne-e egy szilveszteri buliba ahol jol éreznénk magunkat....erre ö szilveszterkor bulizni?????!!!!!sok a részeg!!!és ezzek a dolgok nagyon fájnak...de szeretem őt!mit tegyek ?ö ugysem fog megváltozni:-(szerintetek megcsalhat? vagy már nem szeret??:-(

biborka

2009. dec. 19. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
nemtom h megcsal e ... De a neved az jóó :D
2009. dec. 19. 18:52
 2/7 A kérdező kommentje:

Tök jó hogy szórakoztatlak benneteket.Ez nem gond csak jo lenne ha valaki komolyan venne.

BIBORKA:-)

2009. dec. 19. 18:56
 3/7 anonim válasza:

Szia Biborka!

Szerintem gondold át a kapcsolatotokat,mert a párod már nem Rád koncentrál!

Ha azt érzed,hogy másokra több figyelmet fordít,nem bókol már Neked,akkor valami nincs rendben!

Én ugyanezt jártam végig,és hidd el ha egy kapcsolatban szenvedsz,annak nincs értelme!

2009. dec. 19. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem úgy jön le ez az egész, mintha már nem szeretne...:S

Én is 2 éve vagyok együtt a barátommal és nálunk nincs ilyen gond. Érezteti velem, hogy szeret, ha kiöltözök megdicsér, látom rajta, hogy odáig van értem. Felveszi a telefont, ha hívom; találkozót pedig még sosem felejtett el, sőt...

Az meg, hogy régi lány ismerőseit dugdossa a pénztárcájába...vagy gyerekes vagy megbolondult.

Szilveszterkor mi sem megyünk sehova, igaz én kértem, hogy inkább legyünk kettesben-szerelmesen. Nem tudom, hogy a barátod hogy tervezte, ha már bulizni nem akar.

Nem tudom mit kellene tenned, én lehet elgondolkodnék hogyan tovább, ha így áll hozzád.:S

De egyébként, ha együtt vagytok érzed, hogy szeret? Ölelget-csókolgat? Vagy semmi?

2009. dec. 19. 19:07
 5/7 A kérdező kommentje:
KÖSZI:-( MEGFONTOLOM.De elötte elbeszélgetek a barátommal kitárulok neki,és meglátjuk mi lesz!
2009. dec. 19. 19:08
 6/7 A kérdező kommentje:

IGEN,Érzem rajta,hogy szeret.azt hiszem:-(

Ha kijön hozzám(30km-t biciglizik ,hogy itt legyen velem)

átölel és mondja,hogy szeret.

De nem bizom már annyira benne ezt ő is tudja...és lehet ezért. már magam sem tudom.:-(

bíborka:,-((((

2009. dec. 19. 19:12
 7/7 anonim ***** válasza:
de basszus miért ilyen pasikba szeretnek bele a normális lányok? :( aki megbecsülne meg értékelne és szeretne igazán és őszintén és nem csalna meg, az meg nemkell... az már túl snassz, nemlehet utána sírni hogy jujjujjuj milyen genyó pasim van... :(( ne értsd félre nem beszolni akarok, csak én pl megbecsülném ha lenne barátnőm. és rossz látni hogy ilyen pasik mellett vergődsz pl Te is, mikor látod saját magad is hogy nem épp ideális a helyzet. na persze nem lehet mindig ideális, de ennél azért lehetne közelebb is ahhoz... szerintem már rég nem szeret, csak 20 vagy, még az sincs hogy nehezen találnál mást. a megoldást szerintem Te is tudod csak félsz elhatározni magad, de a Te döntésed...
2009. dec. 19. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!