Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a helyzet? írjatok véleményt plz.

Figyelt kérdés
1év 2 honapja vagyok együtt barátnommel. Mostanában voltak kisebb összekapások, elozo héten lattam hogy beszélt egy exevel msnen, be is lépett az msnjébe, mert tudja a jelszavát. kérdőre vontam. aztan kiderult hogy az exe beszélni is akart vele telefonon, kutakodott a barátnom telefonszáma iránt,. mindez 2 honapja volt, azota nem is tudtam rola, csak ma derült ki mivel elmondta. azt mondta barátnom azért nem modnta eddig mert félt hogy mit szolok. mostanában nem tudom, kétségbe estem kicsit. miért lép be a z exe msnjére, ( ez már korábban is megtörtént annyiban maradtunk hogy tobbszor ne forduljon elő) szerintetek mi lehet?
2010. márc. 13. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Hat ha elmondta sztm szeret v vami hasonlo vagy legalabbis nagyon tisztel sztm ha akarna vmt az exetol azt is elmondana ha ezt elmondta azt is elmondana sztm te csak maradj higgadt s ne feltekenkedj mert az zavarhatja v az is lehet h pont azt akarja h feltekeny legy akkor meg inkabb legynyugodt csinalj ugy minthaaa nm zavarna
2010. márc. 13. 16:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiképp ne legyen nálatok nagy elszámolás, mert ha megtorlás követi az őszinteségét, a jövőben lehet, hogy nem lesz még ennyire se őszinte. Érzékeltesd vele, hogy nyugodtan elmondhat bármit, és finoman eljátszhatod a mártírt, néhány lányra csak ez gyakorol hatást. Amúgy szerintem nem akkora gáz ez az msnbe lépkedés, én is nagyon kiakadnék, ha exem kutakodna utánam és zaklatna és ha lenne rá alkalmam,emiatt keresztbe is tennék neki (ő szerintem msnen próbálkozik)
2010. márc. 16. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!