Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani szeretnék, de nem merek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
2 éve élek párkapcsolatban (én 23/l és 25/f), de már feladtam. Megelégeltem, hogy állandóan a haverjai vannak az első helyen, ebben a hónapban is legközelebb 22.-én fogunk találkozni (???), legutoljára március 23.-án láttam. Ez annak köszönhető, hogy a drága minden hétre beszervezett magának valami programot, amit most elégeltem meg. A másik nagy gond, hogy a szexet se élvezem vele, hiába minden. Félek, hogy ha elhagyom, soha nem fogok magamnak mást találni és egyedül maradok, hogyan tudnám ezt a gondolatot elhessegetni?
2014. ápr. 6. 14:29
11/15 anonim válasza:
Csak az utolso mondatodra : hidd el magadrol,hogy egy kivanatos ,gyonyoru no vagy. Ha ezt sugarzod az emberek fele,akkor ezt fogjak latni es erdeklodni fognak irantad . Sok sikert kivanok neked - nem ahhoz,hogy el merd hagyni,hanem ahhoz,hogy boldog legy !
12/15 A kérdező kommentje:
Direkt nem is hívtam fel már hétvégén (rendszeresen én hívom), és nem esik le neki semmi, sőt, azzal szokott jönni, h nyugodtan mehetek és kereshetek mást.
2014. ápr. 6. 14:47
13/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy 23 évesen még fiatal vagyok, de amikor otthon is ezt szajkózzák, h miért nem megyek férjhez, mikor leszek már menyasszony, rosszul vagyok.
2014. ápr. 6. 14:51
14/15 anonim válasza:
Tulsagosan frusztralnak a masok elvarasai .. Probald megerteni ,hogy senkinek nem kell megfelelned, semmilyen normat nem vagy koteles magadeva tenni , egyszeruen csak erezd jol magad ,nem a kozepkorba elunk,ahol masok mondjak meg,hogy mit tegyel. Hidd el , lesz valaki,akinek Te fogod jelenteni a mindent,akinek eszebe sem lesz a barataihoz rohanni,ha Veled is lehet, aki nem fog tudni majd egyedul elaludni,ha nem fekszel mellette az agyban..
15/15 anonim válasza:
Szakíts vele, lehet hogy olyan lesz mint a szuri, előtte nagyon nagyon izgulsz h fájni fog, aztán mikor tul esel rajta megkönnyebbülsz hogy ez nem is volt olyan vészes :) fiatal vagy, biztosan találsz mást, és jobbat, hajrá ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!