Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítani szeretnék, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani szeretnék, de nem merek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 éve élek párkapcsolatban (én 23/l és 25/f), de már feladtam. Megelégeltem, hogy állandóan a haverjai vannak az első helyen, ebben a hónapban is legközelebb 22.-én fogunk találkozni (???), legutoljára március 23.-án láttam. Ez annak köszönhető, hogy a drága minden hétre beszervezett magának valami programot, amit most elégeltem meg. A másik nagy gond, hogy a szexet se élvezem vele, hiába minden. Félek, hogy ha elhagyom, soha nem fogok magamnak mást találni és egyedül maradok, hogyan tudnám ezt a gondolatot elhessegetni?

2014. ápr. 6. 14:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy párkapcsolatban 2 ember szükséges ha az egyik nem szerelmes akkor nem párkapcsolat
2014. ápr. 6. 14:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki talál magának! Ne ragaszkodj egy nem működő kapcsolathoz! Jön a jó idő amúgy.... használd ki a lehetőséget és ismerkedj!

26F

2014. ápr. 6. 14:33
 3/15 A kérdező kommentje:
Igen 1., én is így gondolom, de annyira bánt, hogy mindig csak a barátok számítanak neki. Ezen a héten is úgy volt, hogy megyek, de persze inkább menjek máskor, mert a haverja is hazamegy (mindketten más városban dolgoznak, mint a szülőváros), jövőhéten a kollégának van búcsúbuli, azért ne menjek, aztán egy harmadik haverja jön haza, így az a péntek is kiesik, mert úristen hazajön, az nem számít, hogy velem mi van :( Szerintem ezért ábrándultam ki belőle
2014. ápr. 6. 14:37
 4/15 anonim ***** válasza:
ez szerintem butaság ,hogy egyedül maradsz :) ha valaki szeretne magának találni valakit az talál is! na de a szakításra rátérve mond meg neki a dolgokat .. ne kertelj semmi mert nincs rá okod ha nem tettél semmi olyant ha nem érti meg neki akkor úgy járt mond meg neki ,hogy veled nem bánhat így főleg ha közel laktok egymáshoz!
 5/15 A kérdező kommentje:
2.: ő az első komoly kapcsolatom, szerintem ezért nem merek váltani.
 6/15 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy fogsz találni, hagy ott a fenébe. Nem akarlak elkeseríteni, de egy 25 éves férfinak vannak igényei és ha ennek ellenére mégsem nagyon akar veled találkozni, akkor valószínűleg vannak kalandjai is.
2014. ápr. 6. 14:38
 7/15 A kérdező kommentje:
280 km-re élünk egymástól, hála annak, hogy nem akar Borsodba munkát, pedig akadna neki annyiért, mint Dunántúlon. Szerintem van kalandja, hiába tagadja, mivel reggelente munkába is egy csaj viszi be (ő férjes, de akkor is, ingyen senki nem tesz szívességet)
2014. ápr. 6. 14:40
 8/15 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy húzod az időt és nem hagyod el max annyit érsz el hogy még több időt pazarolsz rá és később tényleg nehezebben találsz párt. De 23 évesen nehogy már emiatt aggódj van aki 30-40 között találja meg a párját... Addig még van idő bőven. Ne legyen már mindenki ennyire rászorulva mindenféle semmitérő kapcsolatokra vicc az egész. Aki meg normális párt keres nem talál mert minden lökött nő képes együtt maradni a semmitérő gyökerekkel mert megszokás, meg ragaszkodás meg félelem... 24/F
2014. ápr. 6. 14:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kapcsolat ez már....Észre se venné,ha többet nem beszélnél vele.
2014. ápr. 6. 14:43
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha haverok vannak az első helyen nem szeret téged, ennyi. És tuti csajozik is ilyenkor, téged meg talomban (így mondják?) tart.
2014. ápr. 6. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!