Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a lányról?
hát eléggé szánalmas.
amúgy manapság mindenki lázad...
én is iszom néha, havi 1-2szer, keveset, de nem minden nap, az egy elég undorító szokás. nagyon jó lehet, egy piaszagú csajjal lenniX) amúgy miért olyan menő dolog az, hogy részeg akar lenni? semmi különös dolog nincs benne, nem nehéz elérni, de ha azt hiszi, bárkinek is tetszik, hogy ide-oda hány, meg ténfereg, meg dülöngél és mindenkire rámászik, akkor elég buta lehet...
cigizés megint egy menő dolog, a füvezés hülyeség, szintén menőzésből, a káromkodás meg ronda. oké, én is elkáromkodom magam néha, de nem minden második szavam b+. az már elég ronda, főleg egy lány szájából.
szerintem egy ilyen lány nem lehet jó arc. okos végképp nem, a pia és a fű nagyon butít, és ha ilyen céljai vannak, amiket most csinál, nem hiszem, hogy emellett lenne ideje vagy kedve tanulni. az okosságot meg nem abban mérik, hogy mennyire ismeri a különböző drogokat.
a teljes ellentétkapcsolat semmiképp sem működne hosszútávon. oké, hogy ellentétek vonzzák egymást, de állandó viták mindenképpen a rovására mennének egy kapcsolatnak. márpedig itt lenne bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!