Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a pénz nem számit a lányokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pénz nem számit a lányoknak akkor miért nem úgy viselkednek?

Figyelt kérdés
Gondolom még el is tartsák akkor a pasit aki pl nem szeret dolgozni,nem baj ha otthon heverészik egésznap..
2014. ápr. 6. 08:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kijelentettem, hogy igenis számít. Mivel jó ha van miből megélni. Nos, ha én képzett vagyok és jól keresek, akkor nem várhatom el, hogy egy férfi se legyen ostoba és ne legyen már akkora életképtelen nyomorék, hogy magát se tudja eltartani? Legyen már az én szintemen. Azt hiszem jogos elvárás :) És semmi képmutatás nincs benne.
2014. ápr. 6. 11:53
 22/27 A kérdező kommentje:
De ha egyszer fáj a háta,és nem tud elmenni dolgozni..
2014. ápr. 6. 11:54
 23/27 anonim ***** válasza:
Igen, az "állszent" után azt hiszem nem vitapartner a kérdező. Bocsánat, hogy próbáltam értelmes eszmecserét generálni, felesleges volt. :D
2014. ápr. 6. 11:55
 24/27 anonim ***** válasza:
11:55 így igaz! :D
2014. ápr. 6. 11:57
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem vitázni jöttem,én tényeket közlök!
2014. ápr. 6. 12:00
 26/27 Predator14004 válasza:

Azért mert számít!

Csak mondják hogy jajj nekem a lélek a fontos blablabla, nagy lóf....Pénzre megy mind

2014. ápr. 9. 21:15
 27/27 anonim ***** válasza:
egyetértek Predátor1404-el, ez sajnos tényleg így van
2014. ápr. 11. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!