Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pénz nem számit a lányoknak akkor miért nem úgy viselkednek?
Figyelt kérdés
Gondolom még el is tartsák akkor a pasit aki pl nem szeret dolgozni,nem baj ha otthon heverészik egésznap..2014. ápr. 6. 08:17
11/27 Ywerd válasza:
Van akinek számít,van akinek nem.Ez szerintem minden egyes nőnél máshogy működik.Az állatvilágos ösztönös példa egyfelől jó,sok esetben helyénvaló.De én inkább úgy fogalmaznék,hogy a nőnek valami miatt fel kell hogy tudjon nézni a másikra.Lehet hogy valakinek ez az anyagi szint,de lehet a külső(izmos,nagydarab,kopasz,kigyúrt),vagy az intelligencia,a határozottság,a fellépés,vagy az érzelmi stabilitás..vagy mindezek esszenciája.
12/27 anonim válasza:
Van egy pici sörhasa, de az nagyon cuki.:)))
13/27 anonim válasza:
Igen, számít de nem úgy ahogy sokat gondolják.
Én jól keresek, eltartom magam, élek egy bizonyos életszínvonalon. Azt várom el a férfitól, hogy tartsa el magát, és ne nekem kelljen.
14/27 A kérdező kommentje:
ma 11:12
Akkor csak számit a pénz!
2014. ápr. 6. 11:34
15/27 anonim válasza:
Persze, hogy számít. De nem az számít, hogy milliókat keressen, és luxus kocsival szaladgáljon. Hanem annyira számít, hogy tisztességesen megéljünk, ha esetleg valamelyikünk munkanélküli lesz egy időre, vagy gyerekvállalásról lenne szó. Nyomorogni senki sem szeret. Ha én tudom magamnak biztosítani, a férfitól is elvárhatom ezt, nemde?
16/27 A kérdező kommentje:
2014. ápr. 6. 11:43
17/27 anonim válasza:
A pénzen kívül más nemigen számít a lányoknak, de ezt még saját maguknak se vallanák be, nem hogy nekünk...
18/27 anonim válasza:
Válaszolj. :) Csak az elvárás a férfi felé, ami magam felé is az.
19/27 A kérdező kommentje:
ma 11:47
Mert állszentek és képmutatók..:)
2014. ápr. 6. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!