Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasim azt mondja, nem zavarja, hogy híztam 20 kilót,
mert így is szeret, akkor mennyi az esélye annak, hogy
igazat mond?
Az én barátnőm is 15 kilot hizott 2-3 év alatt és elfogadtam 100%-ig ugy ahogy van :) már sajnos szakítottam vele de soha nem mondtam ki (és nem is gondoltam), hogy zavart volna ez a külsősége.
20f
2014. ápr. 7. 06:09
12/20 Tommio válasza:
Szerintem hazudik! :D Csak le akar feküdni veled! Ha talál jobbat, otthagy! :D Nyomás ki sprintelni, ha jót akarsz magadnak!
2014. ápr. 7. 12:53
13/20 anonim válasza:
Ez nagyban függ attól, hogy előtte 40 vagy 140 kiló voltál-e. Ha már amúgy is meglehetősen túlsúlyos voltál, akkor se ki, se be...
2014. ápr. 7. 14:22
14/20 anonim válasza:
Biztos szeret így is, de azért ha belegondolsz a 20 kg az 20 kg, szóval van benne szépítés is.
Én 15 kg-ot híztam, amióta együtt vagyunk, a párom imád, de azért néha megemlíti, hogy valaha 60 kg voltam és hogy legyek egy kicsit feszesebb :D
2014. ápr. 8. 14:33
15/20 anonim válasza:
"mennyi az esélye annak, hogy igazat mond?"
nulla!
2014. ápr. 8. 17:52
2014. ápr. 11. 12:54
17/20 anonim válasza:
logikailag nézve nehéz egyetérteni vele,azaz szerintem hazudik ,bár ott van még a szeretet faktor.
Ha 20 kg mal kisebb súllyal szeretett beléd akkor most mikor volt őszinte? akkor vékonyan, vagy most?
Sajnos 20 kg nem kevés ha a kinézetet tekintjük és az embernek egyszerre fontos külcsín és a belbecs is,ez szerintem tény de lehet tiltakozni
2014. ápr. 11. 13:29
Nézd. Én is szeretem a páromat, de ha 20 kilót felszedne minden különösebb ok nélkül, én biztos nem azt mondanám, hogy semmi baj! 20 kb zsírfelesleggel én már félteném az életét, mert ott a szíven már annyi zsír van, hogy nem lesz jó vége az biztos! Tipikus öreg kövér nagyi fazon leszel ha nem adsz magadra! Akkor már baj van, ha a szexuális együttlétek száma csökkenőben van,(bár ezt nem írtad). Nem vonzó egy narancsbőrös női comb és fenék! Bár ha a pasi is kövér, akkor talán nem annnyira zavaró. De az tuti, hogy én nem engedném, inkább eljárnék vele sportolni, hogy ne egyedül keljen leadnia azt a tömérdek sok zsírt! De egyébként nagyon illúzió romboló tud lenni, ha egy csinos vonzó nő, egyszer csak elhízik. Egy nőnek legyen mindig tartása, és figyeljen oda magára. Persze ez jó lenne ha igaz lenne a pasikra is, de sajnos a legtöbb tévé néző hasizmot növesztett magának!
2014. ápr. 11. 16:30
Van pasi, aki nem is csípi az aszalt sóspálcikákat.
2014. ápr. 16. 10:57
Ezek szerint nem felszínes a pasid, ez jó.
Ilyenben nem hazudik az ember, aki emiatt elhagyna, az nem jelentené be csak fogná a cókmókját, és kész.
2014. ápr. 20. 20:24
Kapcsolódó kérdések: