Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt szeretné, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt szeretné, hogy műttessem meg a melleimet felemásra. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Mindig is odavolt a nem egyforma nagyságú mellekért, nekem meg hát ugyanakkorák... Azt mondta kifizetné nagyon szívesen, csak vagy nagyobbíttassam, vagy kisebbíttessem le az egyiket. Nem igazán akarok belemenni, de szeretem őt, hosszú távra tervezünk, és hát ha neki ez a "fétise"... Nem az itteni válaszok alapján fogom természetesen eldönteni, de kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá.

21/l, 26/f

#mellplasztika #eltérő nagyságú mellek
2014. ápr. 5. 13:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hogy tudtál egy ilyen idióta pasit kifogni? A barátod nagyon ostoba ember lehet, és ezt most minden rosszindulat nélkül mondom.
2014. ápr. 5. 13:32
 12/21 anonim ***** válasza:
nevetséges ha ezen elgondolkozol.. mi ha nem csináltatod meg akkor elhagy ? szánalmas a barátod
2014. ápr. 5. 13:36
 13/21 Költőnő? ***** válasza:

1, nincs olyan, h egyforma mell. Az egyik (sokszor alig láthatóan) mindig nagyobb.

2, hagyományos műtét (értsd nem felemásra) is csak önindíttatásból, nem mert más szeretné.

3, pasik tudod jöhetnek-mehetnek, de ér BÁRKI annyit ezen a földön h egy életre elnyomorítsd magad?!

Gondolkozz az ég szerelmére, rettenetesen fiatal vagy még.

Fétis ide vagy oda; ha fizikailag nem vagyok elég az emberemnek-mehet isten hírével.

2014. ápr. 5. 13:39
 14/21 anonim ***** válasza:
nem drága csak egy penge kell hozzá.
2014. ápr. 5. 13:40
 15/21 anonim ***** válasza:

csinálj magadból bohócot, ez az :D

tök jó lesz, sztem érdemes megcsináltatni, de számolj be, mert máson jobb nevetni

2014. ápr. 5. 13:46
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha ez nem kamu kérdés akkor no comment, több esze is lehetne az embereknek...
2014. ápr. 5. 13:58
 17/21 A kérdező kommentje:

nem hagyna el..

köszönöm a válaszokat, főleg azokét, akik nem bunkó parasztul is képesek voltak megfogalmazni a véleményüket :)

2014. ápr. 5. 14:07
 18/21 anonim ***** válasza:
erre pedig csak úgy lehet :D aki ilyen hülye annak a fejét kéne kisebbíteni nyaktól :D
2014. ápr. 5. 14:11
 19/21 Költőnő? ***** válasza:
Sírva könyörgöm, mondd, h nem gondolkoztál el komolyabban a dolgon és csak egy nem reprezentatív közvélemény kutat ástál....
2014. ápr. 5. 14:15
 20/21 Szergej55 ***** válasza:
Beteg barmok.
2014. ápr. 5. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!