Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimmal 3 hete vagyunk együtt a csókón kivűl nem történt még semmi és nem is akarjuk a barátnőm szerint kurva vok azé mer h egyszer 1 kivágott felsőben + látta a melleimet és szerinte már pettinletünk is de ez persze nem igaz mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. júl. 14. 23:33
1/17 anonim válasza:
Semmit
A barátnőd egyszerűen hülye és nem kell rá figyelni
2/17 anonim válasza:
Ha nem igaz akkor fel se vedd.amugy nem lehet hogy a barátnőd féltékeny?van aki ilyen okból szokott ilyeneket mondani másra...
3/17 anonim válasza:
Ne is foglalkozz a barátnőddel. Ha komolyan ilyet gondol róad, akkor nem is igazi barátnőd. Attól mert kivágott felsőt hordasz, még nem vagy kurva. Fogadni mernák, hogy a barátnődnek nincs barátja és rettenetesen féltékeny. Vagy ha van, akkor nincs rendben köztük valami és féltékeny a te kapcsidra, mert jól megvagytok. Mondd meg neki, hogy ha ezt gondolja rólad, akkor inkább felejtsen el és nem ilyen egy igazi barátnő, hanem örül a másik boldogságának.
4/17 A kérdező kommentje:
és h adjam a tudtára h száljon le rolunk. persze nem akarom h + sértődjön
2008. júl. 14. 23:39
5/17 A kérdező kommentje:
amúgy van pasija csak kicsit messze laik töle az én pasimmal 1 városban lakunk és ténéeg noan + vagyunk
2008. júl. 14. 23:41
6/17 anonim válasza:
Én azt mondanám hogy: "Szállj már le erről a témáról, ez csak rám - ide a fiú neve kerül-re tartozik!"
7/17 A kérdező kommentje:
értem de az a baj hogy naon sértődékeny de mostanában nem áll jól a szénája a pasik terén és sztem tetszik is a psim a barátnőmnek me sztem kék szemeknek és szőkésbarna hanak nem lehet ellen állni. :D és attól félek h elüldözöm magam mellöl a féltékenységemmel ebből már voltak számos viták is
2008. júl. 14. 23:44
8/17 anonim válasza:
Ha ő téged kurvának nevezett akkor te ne törd azon a fejedet hogy hogyan mondd meg neki hogy ne sértsd meg őt!nincs joga ennyi miatt annak nevezni téged.ő is lehet féltékeny rád,de ezekből itélve nem valami hűséges legjobb barátnő...
9/17 A kérdező kommentje:
tom h nem a legjobb barátnőm csak az a baj h én sulit váltottam és nem akarok úgy elmenni a régi sulimból h ellenségeket szerezzek
2008. júl. 14. 23:50
10/17 anonim válasza:
a barátnőd azt sem tudja miről beszél ..... szánalmas már bocs, ha a fiúd annyira számít akkor én hagynám a picsába azt az állítólagos "barátnőt" mert az ilyen nem barát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!