Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felöltözve nagyobbnak akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felöltözve nagyobbnak akarja látni a melleimet, de amúgy meg a kicsivel is szeret?

Figyelt kérdés
A párom elfogadja, hogy kis melleim vannak (75/A-80/A) és szereti is őket. De az öltözékemhez szilikonbetétes melltartókat, push-up-okat vesz ajándékba. Azt mondja, felöltözve már jobban tetszek neki úgy, ha látványosabban gömbölyödnek a kebleim. (Tudja, hogy nem valódi, de mégis így szereti, gondolom a kívülállók miatt is.) Szóval az ágyban elfogadja a kicsit, de ruha alatt azt szeretné, hogy nagyobbnak látszódjon (push-up, szilikonbetétes melltartó, xtreme bra- ilyenekkel szokott "feltuningolni") Picit a nem túl egyenes tartásom miatt is kisebbnek tűnnek... Ti mit tennétek? Elfogadható dolog ez így, ugye?
2009. okt. 17. 14:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Persze:) Ha nem tesz olyan megjegyzéseket amik neked rosszul esnek! Nameg lehet úgy gondolja hogy így neked is több az önibzalmad, felöltözve.
2009. okt. 17. 14:14
 2/15 anonim ***** válasza:
53%

Hát én kidobnám a francba a pasit,ki ő hogy beleszóljon abba hogy te ,hogy öltözködj meg mit hordj? szeressen ugy ahogy neked kényelmes.

23/L

2009. okt. 17. 14:21
 3/15 anonim ***** válasza:
53%
szerintem elég csótány dolog, hogy mások előtt már nem meri bevállalni a kis cicis csaját. de ha te ezt elfogadod és nem sérti az önérzeted, akkor igazán nincs semmi gond.
2009. okt. 17. 14:33
 4/15 anonim ***** válasza:
77%

Szereti a melleidet, mert SZERET TÉGED, de férfiból van, úgyhogy a szép, formás, kerek mellek csodálója a genetikájából fakadóan :)

Szerintem ennél jobb kombináció nem is lehetne, mert nem más (nagyobb mellű) nőket bámul meg az utcán, hanem a tieidben akar gyönyörködni. Szerintem örülj neki :)

2009. okt. 17. 14:35
 5/15 anonim ***** válasza:
65%

párom is ilyen,amig ruha nincs rajtam,addig igy kicsin is "jó",meg ha itthonvagyunk,akkoris,de ha kimegyünk,akkor vegyek fel melltartot,mert az nagyobbnak mutatja...

egy pasi meg szereti "mutogatni" a barátnőjét...

igen,azzal együtt,hogy minden testrészét szereti,azzal együtt,de a külvilág más

szoval ha amugy nem bunko,hogy "nah,neked se lesz nagyobb hacsak nem mütik meg",és egyebek,hanem csak ennyi amit leirtál,akkor gyszerüen járj ennyivel a kedvében...apróság,aminek örülnek...

22/L

2009. okt. 17. 15:29
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

ez olyan dolog, minthogy nekem van jobb, gyorsabb ,erősebb autóm, nagyobb karom, több pénzem, hosszabb farkam, szebb barátnőm, stb.

ilyen hiúság dolog. a nő otthon szeretetre, kívül meg reprezentálásra (is) van :) szóval ne aggódj emiatt :)

2009. okt. 17. 16:13
 7/15 anonim ***** válasza:
40%
Nem is tudom... ez nekem nagyon visszás dolog. nekem is kis mellem van, de ilyet egy barátom sem kért soha, hogy ha vele megyek valahova, vegyek fel nagyobbítós melltartót... nem valami agyatlan játékbaba vgyok, akit kedve szerint öltöztethet, alakíthat, hogy legyen mivel felvágni az "ovistársak" előtt, hanem ember. ha ilyet kértek volna, elképzelhető, hogy el lettek volna rövid úton küldve a bús píbe.
2009. okt. 17. 16:49
 8/15 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem örülj, hogy a Te melleiddel van elfoglalva. Hagyd, hagy csöcsörésszen, hagy adjon Rád melltartókat.
2009. okt. 21. 09:30
 9/15 anonim válasza:
53%

Sziasztok.

Szerintem gusztustalan válaszok érkeztek.

Nekem kicsik a melleim 70-75B.

És a pasim akkor is imád ha nincs rajtam melltartó és akkor is ha van. Sőt inkább azt szereti ha nincs.

És bárhol vagyunk. Utcán moziban otthon bárhol.

Ha szeret, akkor vállaljon fel úgy ahogy vagy.

Engem nagyon megsértene ha ilyen helyzetbe kényszerítene, hogy nem jön ki velem az utcára, meg hogy tuningoljam már fel magam.

Ha nagy mell kell neki, ha az a fontos, akkor nem én kellek neki. Gyerekes és éretlen egy fazon lehet a pasid.

2009. okt. 21. 09:56
 10/15 anonim ***** válasza:
62%
Elfogadható persze.Csak büszke akar rád lenni.
2009. okt. 21. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!