Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felöltözve nagyobbnak akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felöltözve nagyobbnak akarja látni a melleimet, de amúgy meg a kicsivel is szeret?

Figyelt kérdés
A párom elfogadja, hogy kis melleim vannak (75/A-80/A) és szereti is őket. De az öltözékemhez szilikonbetétes melltartókat, push-up-okat vesz ajándékba. Azt mondja, felöltözve már jobban tetszek neki úgy, ha látványosabban gömbölyödnek a kebleim. (Tudja, hogy nem valódi, de mégis így szereti, gondolom a kívülállók miatt is.) Szóval az ágyban elfogadja a kicsit, de ruha alatt azt szeretné, hogy nagyobbnak látszódjon (push-up, szilikonbetétes melltartó, xtreme bra- ilyenekkel szokott "feltuningolni") Picit a nem túl egyenes tartásom miatt is kisebbnek tűnnek... Ti mit tennétek? Elfogadható dolog ez így, ugye?
2009. okt. 17. 14:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%

A formás mell az szép, a formás nagy mell pedig gyönyörű

A barátod szereti a nagyobb melleket, ezért amíg megelégszik ezzel a tuningolással, nyugodtan hordjál push-up - ot. És húzd ki magad, mert attól is szeben nézel ki

2009. okt. 21. 12:58
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
Akik azt írják, hogy persze, elfogadható, sőt örülj neki, én nem tudom, milyen rózsaszín álomvilágban élnek. szívem, itt épp arról van szó, hogyha 100%-ig elfogadna a pasid, olyannak amilyen természetedből fakadóan van, úgy válallna fel a világ előtt, amilyen vagy, adott esetben kis mellekkel. Fura, hogy csak én illetve pár másik válaszoló érezzük a dolog visszásságát. Nem kirakatbaba vagy, hanem egy hús vér ember, én biztos lepattintatnám magamról azt a faszbarmot, akinek otthon a 4 fal közt jó vagyok ugyan, ahogy vagyok, de a külvilágnak megpróbál minél fullosabb nőnek mutogatni engem. Ez meg egyértelműen azt bizonyítja, hogy nem vagyok neki 100%-ig jó, ahogy vagyok, attól fél, nem vagyok elég szalonképes a társaságának, holott ápolt vagyok és igényes, szép a bőröm és a hajam és jó az alakom.... Le lehet pontozni igény szerint, a lényegen attól még nem változtat.
2009. okt. 21. 13:31
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
szomorú, hogy a reálisan gondolkozókat mind 0% -al jutalmazzák. látszik, hogy nagyrészben lelkileg sérült emberek látogatják ezt az oldalt, akik mitsem tudnak az életről...
2009. okt. 21. 23:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor meg minek jársz ide ha "legtöbbünk lelki sérült"? Pont Te mondod ezt,aki azon siránkozik,hogy lepontozták?:) Engem ez olyan szinten nem érdekel,hogy nem is nézem a százalékokat. Aki pedig lelki sérült,az miért függ szerinted össze avval,hogy nem tud a világról semmit? Akkor az mitől lett lelkileg sérült?... Hú nem szoktam itt leírni ha valaki kiakaszt,de úgy látszik viszed a pálmát. "Lepontoztatok akkor hülyék vagytok":D
2010. jan. 17. 20:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is imádom a barátnőm melleit, pedig kicsik, de nagyon formásak. Viszont vettem neki Wonderbra melltartót meg csomó tuningolós melltartót is már, mert abban meg az utcán szép nagynak tűnnek a mellei, és ez egyébként neki is örömet okoz (melyik nő nem akarna szép mellűnek látszani?).

Szóval tényleg csak örülj, hogy a Te melleiddel foglalkozik, azokat akarja szebbé varázsolni.

2010. ápr. 20. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!