Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párommal tervezgetjük az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal tervezgetjük az esküvőt, és volt egy nagyobb veszekedésünk mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nem állunk anyagilag annyira jól és ugye jól meg kell gondolni, hogy mire költünk.

Az ő álláspontja szerint az esküvőnek szépnek kell lennie, ez meg az legyen esküvői ruha sem mindegy és 150 körül kinézett magának egyet.

Viszont van egy szalon ahol mivel diák még 25 ezer forintért megkapná bármelyik ruhát de neki az nem tetszik.

Az én álláspontom meg az, hogy az esküvő legyen szép de nem kell minden, hogy minél többet spóroljunk mert esküvő után ő suliba fog járni és az én fizetésemből fogunk élni.

Ti melyiket választanátok?

Ő 20 L én 23 F

2014. ápr. 5. 09:14
1 2
 11/11 Savlekotő ***** válasza:
Tipikus mai luvnya legyen szép esküvő drága ruci Instára
2020. máj. 13. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!