Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám ezen túl tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezen túl tenni magam? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kezdjük az elején. Van egy távkapcsolatom, ami 2013 januárjában kezdődött. Jártunk 2 hétig, aztán szakítottunk, mert azt mondta, hogy megcsallt. Én iszonyatosan összetörtem, nem láttam a könnyektől. Nem akartam elhinni, hogy megcsallt. 1 hét eltelt, úgy ahogy bele törődtem. E közben egy 26 éves férfi vígasztalt meg, megis mondta hogy ő nem akar szédíteni, meg összetörni a szívemet, csak a barátom szeretne lenni. Talpra állított. Olyan dolgokat mondott nekem, hogy ez a fiú nem érdemelt meg engem, meg meg hogy ne zárjam be a szívem más fiúk elöl. Nagyon meghatódtam, ezt soha nem fogom neki elfelejteni. De csak barát, és én sem akartam tőle többet, és ő se tőlem. Na de térjünk vissza a lényegre. A szakítás után 1 hétre rám írt az a fiú, akivel szakítottunk. Hogy idióta volt, meg barom, meg stb. Egy darabig beszélgettünk, majd összejöttünk. Minden jól ment. DE MA kiderült néhány dolog, amit nem képzeltem el róla :'( tényleg megcsalt akkor, és ami a legrosszabb, hogy már NEM SZŰZ, pedig nekem azt mondta hogy szűz, és hogy semmit nem tud a szexről, hogy világosítsam fel. Én jó szívvel megtettem. :'( egyszerűen nem tudom mit csináljak, ha szakítok vele, nehéz lenne. Nem tudom, hogy őszinték-e az érzései, én félek attól, hogy...megint megteszi. :'( ő azt mondogatja hogy tanult az esetből, meg hogy szeret, meg hogy velem akar élni, de én félek.

Neharagudjatok, hogy ha hosszú lett, de muszály volt kiadnom magamból. Én 18/l, ő 19/f lesz.

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. ápr. 5. 00:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tehát most azt kérdezed, hogy harmadszor is hülyét csinálj magadból? Végülis ahogy érzed.... van akit a szenvedés tesz boldoggá....
2014. ápr. 5. 00:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkettotoknek fel kene noni!

18-19 evesen tavkapcsolatban kijelenteni, hogy te a masikkal akarsz elni, foleg ugy, hogy kozben hazudsz is eleg lenyeges dolgokrol...

Amugy sokmindent nem ertek, hogyhogy kerte, hogy vilagositsd fel? Meg, hogyhogy te ezt joszivvel tetted? Ha jartok, akkor nem szoktatok lefekudni egymassal?

A masik dolog, megmondta, hogy megcsalt, nem ertem ezen miert lepodtel meg masodjara is.

2014. ápr. 5. 00:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Állítólag 1x csalt meg. Azért lepődtem meg, mert elsőre nem hittem el. Ilyesmi volt a fejemben, hogy próbára tesz, vagy valami. De most világos előttem a kép.
2014. ápr. 5. 00:12
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
hát ha megcsalt, akkor nem szűz, ezt még én is tudom
2014. ápr. 5. 00:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Nojj fel, nem kene mindenbe belelatni dolgokat. Miert tenne probara? Ne haragudj, de szerintem a megcsalas az egy kapcoslat vege, aki mast var el az nem ezen a bolygon el. Hogy te megbocsajtottad neki az megint mas.

Amugy meg amiket az az idosebb pasi mindott emg tipikus sablon szovegek. Van benne igazsag, de szeritnem nem igy kell felfogni a dolgokat.

2014. ápr. 5. 00:26
 6/7 anonim ***** válasza:
hogy hivnak téged?
2014. ápr. 5. 08:15
 7/7 A kérdező kommentje:
ez egy olyan oldal, ahol teljesen ismeretlenül kérdeznek és segítenek az emberek egymásnak. De ha mégis furja az oldaladat, írj privit, és ha te is megmondod, akkor én is.
2014. ápr. 5. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!