Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy egy 14 éves lánynak 21 ées barátja van?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 4. 23:52
11/15 anonim válasza:
sosem értettem miért akartok ti csajok folyton idősebb pasit
12/15 anonim válasza:
Fú.....seggbe rúgnám a lányt is és a fiút is!!És mi?Nem megy a fiúnak a saját korosztályába,vagy mi a sz@r folyik itt?(a Vágon kívül xD)?
13/15 anonim válasza:
Tanárnéni vagyok gimnáziumban és ott ez "mindennapos", ráadásul van bennlakásos része is a giminek és a most 9-es lányok többségének 20-25 éves barátja van (anyu apu nincs közelbe és azt hiszik, hogy mindent lehet) persze mi mint pedagógusok mindent megteszünk, hogy ne legyen gond: nem hagyhatják el 7 után a kolit, ha jön a "fiú" az aulában ülhetnek le beszélgetni, a "fiú" nem viheti el csak úgy sehová, ha megpróbálná, mivel kiskorú a lány rendőrségi ügy lenne belőle. Én amúgy nem helyeslem ezt ebben az életkorban. Ilyenkor a 6-7 év még nagyon sok, húsz fölött ennyi már nem meghatározó. Nem tudom az okát, hogy ez miért olyan gyakori manapság, én int tanár is értetlenül állok előtte.
14/15 anonim válasza:
Azt, hogy valami beteges pedofil lehet az a 21 éves "férfi". Vagy nem rúghat labdába a saját korosztályánál és gyerekekre fanyalodik, vagy valami pszichés gondjai vannak. A kislányt megértem, minden tinilány idősebb pasikról álmodozik. De a pasit nem értem. Szörnyen infantilis lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!