Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy lanynak van baratja es egy buliba csokolozik egy lannyal, az megcsalasnak szamit?
szamomra nem szamit, hogy lannyal vagy fiuval csokolozik. mindket esetben megcsalasnak veszem :)
nem mindegy a neme? csokolozott, megcsalt. kesz.
Mert mi lenne, ha nem az? Neked tetszene, ha pasid másik fiúval smárol?
Nem kéne összevissza csókolózni.
Természetesen igen.
Illetve talán rosszabb is az én megítélésemből.
Ha a párod lesmárolna egy pasit, hogy reagálnál?
Szerintem kb minden csaj jobban kiakadna, mintha lánnyal tenné ugyanezt.
Amúgy sem kéne hazudnod neki. Ha nem vagy hozzá őszinte az a kapcsolat mehet is klotyóba.
Nálam a csók megcsalásnak számít. De sokkal inkább az a kérdés, hogy te mit szólnál ahhoz ha párod csókolózna valaki mással? Te hogy érzed?
Csak azt tedd párkapcsolatba és azt várd el a másiktól amit te is kapni szeretnél!!!!
Ha neked teljesen ok, hogy mással smárolsz (tök mindegy mire fogod miért), akkor neked se fájjon a lelked, ha téged sem tisztel meg párod!
Én azt mondom, hogy ez a fajta probléma magoldás nem vezet sehova! Tessék elé állni, bevallani a bűnöd, ez a minimum amivel tartozol neki. És ráhagyni, hogy hogy dönt.
Kérdező és #9:
Persze, ha pia hatása alatt csinálja, akkor az nem megcsalás, ugye?
Ha azonos neművel csinálja, akkor nem megcsalás, ugye?
Mi lesz a folytatása ennek? Ha őt alkoholos állapotban s*ggberakná egy pasi, az se lenne megcsalás, csak mert pia volt, és nem volt szerelmes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!