Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy lanynak van baratja es egy buliba csokolozik egy lannyal, az megcsalasnak szamit?
Figyelt kérdés
Felek, hogy a baratom nem fog megbocsatani, de ha ti ugy gondoljatok, hogy nem megcsalas akkor lehet o is ugy fogja gondolni es nemkell hazudnom neki:(2014. febr. 10. 11:14
21/26 anonim válasza:
"Ha megmondtad neki az elején, hogy biszex vagy és elfogadta akkor nem megcsalás..."
Ez milyen idiótaság már? :D Akkor ha én megmondom a barátnőmnek az elején, hogy hetero vagyok és elfogadja akkor én csajokat bármikor megdughatok rajta kívül? :D
22/26 anonim válasza:
Neekmmegcsalás a csók nemtől függetlenül..
Az alkohol, a buli stb pedig nem mentsésg
23/26 anonim válasza:
, azért mert itt van aki úgy gondolja nem megcsalás, akkor nem egyértelmű, hogy a te barátod mit fog gondolni...
24/26 anonim válasza:
mi ez az undorító trend? persze, hogy megcsalás, még végig is alázna férfiasságomban.
25/26 anonim válasza:
Ha ilyen helyzetbe kerüllnék, egyértelműen megcsalásnak venném. Hozzáteszem, ha egy pasival smárol, nem veszem olyan véresen komolyan, mintha egy lánnyal teszi ezt. Ugyanis van akkora egészséges önbizalmam, hogy tudjam, ennél tovább egy pasival nem megy. De egy lány adhat neki olyan pluszt, amire férfiember képtelen, így sokkalta jobban gyötörne a féltékenység.
26/26 anonim válasza:
Amúgy engem egyáltalán nem zavarna ha a barátom másik fiúval csókolózna... főleg ha nézhetném :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!