Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, ha egy lanynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha egy lanynak van baratja es egy buliba csokolozik egy lannyal, az megcsalasnak szamit?

Figyelt kérdés
Felek, hogy a baratom nem fog megbocsatani, de ha ti ugy gondoljatok, hogy nem megcsalas akkor lehet o is ugy fogja gondolni es nemkell hazudnom neki:(
2014. febr. 10. 11:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Megcsalás!!!
2014. febr. 10. 11:32
 12/26 anonim ***** válasza:

9.

Azért megnézném a reakciód miután a pasid meséli,hogy milyen jót smárolt mondjuk tegnap egy sráccal:)

2014. febr. 10. 11:36
 13/26 anonim ***** válasza:

Neked kell ismerni a srácot, hogy nála mi fér bele, és mi nem...

Ez egyénenként változó... ha megtudnám, hogy a férjem lefeküdt egy másik nővel, lenne olyan szitu, amiben el tudnám fogadni.

De ha egy másik férfival csókolózna, már elég nehezen nyelném le a békát!

Elsősorban abba gondolj bele, te hogy éreznél fordított helyzetben!

2014. febr. 10. 11:38
 14/26 anonim ***** válasza:
He?Miért lenne a kettő között különbség?
2014. febr. 10. 11:43
 15/26 anonim ***** válasza:

Ez eleve attól függ mi számít megcsalásnak. Van akinél már a csók is az. Mindegy, hogy kitől kapja.

És az is kérdés, hogy ha egy lánnyal csinálja, te annak érzed e?

Ha bármelyik barátnőm egy lánnyal feküdt volna le a tudtom nélkül, és utólag tudom meg, nem szakítanék, nem érezném a szó klasszikus értelmében vett megcsalásnak. De az biztos, hogy onnantól fenntartanám az igényt, hogy ha neki lehet mással is élvezni a szexet akkor nekem is.

Persze erre a válasz az szokott lenni, hogy csináld fiúkkal, ő is a saját neméből választott, de ugye nem valószínű, hogy ezt kívánod. Viszont ebből jól ki lehet indulni egy jövőbeli hármas felé.

Szóval azaz neked megint jó. Így nem azon aggódnék e, hogy megcsalás, hanem azon, hogy hogyan formáljak ebből egy jó kis 2l 1f felállást.

2014. febr. 10. 11:47
 16/26 anonim ***** válasza:

Megcsalásnak venném, sőt engem talán jobban felhúzna, mintha pasival csinálná. Egyértelmű kuka lenne utána a csaj. Érdekes módon én részegen sem smárolgatok mindenkivel, ez csak béna kifogás.

Azonban én azt mondom, ha tényleg szereted a fiút és nem gondoltad komolyan ezt az ökörséget és más se látta, aki ismerne téged vagy a párodat és esetleg tőle megtudhatnád, akkor nem muszáj elmondanod.

2014. febr. 10. 11:51
 17/26 anonim ***** válasza:
Ha megmondtad neki az elején, hogy biszex vagy és elfogadta akkor nem megcsalás...
2014. febr. 10. 11:54
 18/26 anonim ***** válasza:

Meg maga a történet is nevetséges, ha nem tudsz uralkodni magadon egy buliban, akkor ne menj egyedül.

Ha meg erre van igényed akkor hagyd el a párod, és ennyi.

2014. febr. 10. 11:57
 19/26 anonim ***** válasza:

Ez szerintem mindenkinél más.

Van akinek ugyanolyan megcsalás, mintha fiúval csókolóztál volna.

De van olyan fiú, akinek direkt tetszik az ilyen műsor.

20/26 anonim ***** válasza:
Csak akkor nem megcsalas, ha beveszitek egy harmasba, ez az egy modja van hogy kiengeszteld.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!