Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek arról, ha egy 14 éves lánynak barátja van? Én nem tartom helyesnek. és ti?
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 12:32
1/9 anonim válasza:
Engem nem zavar, de amikor már jönnek ezekkel a dolgokkal, hogy ők a legszerelmesebbek a világon, meg nyálgépként írogatnak egy közösségi oldalon...na azt már nézni se tudom.
2/9 anonim válasza:
Vannak hormonjai ami már működnek. A teste is erősen fejlődik, és pszichoszexuálisan is.
Teljesen természetes, hogy érdeklődik a másik nem iránt, és fogékony is. Ráadásul a
fejlődésében a "tincsi szerelmek" szerepe elég komoly. Ekkor tanulja meg az új érzéseket, az első kapcsolqtok jó és rossz oldalait, az első csalódások, első csók, első minden. Szóval ez igy van rendjén.
3/9 anonim válasza:
Én hetedikes vagyok és már nálunk is nagyra vannak a ''szuperkomoly,, kapcsolataikkal. Ilyen egy hètig szoktak tartani
5/9 anonim válasza:
az a jó ha egy ilyen korú gyerek összejön valakivel, nagyon jó tapasztalatokat szerez ezzel, és megtanul sok dolgot a másik nemről, teljesen helyes ha a valakinek ilyen korán van barátja/barátnője
amúgy az nem zavar, amikor egy 14 éves fiúnak van bnője? amúgy nekem elsőnek 4 évesen volt barátnőm
7/9 A kérdező kommentje:
azért írtam lányt, mert egyik ismerősömnek van barátja, de az idősebb
2014. jan. 3. 12:53
8/9 A kérdező kommentje:
egyébként nemtől függetlenül, még ráérnek tapasztalokat szerezni. Nem vesztenek azzal semmit.
2014. jan. 3. 12:54
9/9 anonim válasza:
Nos ez pont a tapasztalatszerzés kora :) Valójában ezzel nincsen gond. Ez a korszak erről szól. Még akkor is ha néha iszonyat idegesitőek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!