Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek a volt barátom felé, hogy újra barátok legyünk?

Figyelt kérdés

1 hete szakított velem a volt barátom.2 hónapot voltunk együtt.Előtte 4 évig legjobb barátok voltunk,osztálytársak is vagyunk,de a kapcsolat nem jött össze,így kimondta múlt héten,hogy neki nem megy,vége.Mondta,hogy legyünk barátok,meg ő itt van nekem bármikor,ha szükségem van valakire.

Egész héten kerültem,nem tudtam ránézni sem.De úgy érzem,hogy nagyjából túl vagyok rajta,úgyhogy ma is már elkezdtem mosolyogni rá,meg apró kis jeleket küldtem,hogy nem utálom.(pl. oda álltam mellé.Meg végülis így elég kellemetlen is a helyzet,hogy egy osztályba járunk,mert nem lehet kerülni egymást mindig.

De nem tudom,hogy mit tegyek. Beszéljem meg vele,hogy felejtsük el ezt a két hónapot és folytassuk onnan,ahonnan abbahagytuk?

Azt ne mondjátok,hogy facebookon írjak neki,mert nem akarok. Élőben szeretnék lépni valamit.

16L

2014. ápr. 1. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Ez már soha nem lesz olyan mint régen hogy újra barátok lesztek. Szerintem ne beszélj konkrétan erről a témáról neki majd idővel LASSAN... elkezdetek beszélgetni szerintem (amikor én voltam ilyen helyzetbe ez volt)

Tanulság : Ne járj osztálytársaddal :D

2014. ápr. 1. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem a lányokban, ha megbeszélitek, hogy barátok lesztek, akkor miért is nem tesztek úgy? És egy hétig kerülted.Ha én azt mondom egy lánynak, vagy ő nekem, hogy legyünk barátok, akkor én ahhoz tartom magam, mert nekem fontos barátként is. Legjobb, ha megbeszéled vele.
2014. ápr. 1. 21:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem beszéltük meg..ő csak felajánlotta. :) De ő is ugyanúgy került másnap,mint én őt,úgyhogy ő sem tett az ügy érdekében,mondjuk lehet,hogy úgy gondolja,hogy ha én készen állok,addig pedig nem akarja zaklatni az érzéseim..vagy nem tudom,ezt csak ő tudja mi zajlik le éppen benne :)

De úgy döntöttem,hogy ezt mindenképp megbeszélem vele,hogy felejtsük el ezt az egész próbálkozást és folytassuk onnan,ahol abbahagytuk :)

2014. ápr. 1. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!