Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a kapcsolatról?
1 éve vagyunk együtt, barátnőmben mégsem érett meg az a dolog, hogy bízzon bennem. Akármilyen lánnyal beszélek, cseszeget, piszkál velük, hogy mit akarok tőlük. Sokszor papucsnak néz, mindent ő akar eltervezni, hogy hova, merre mennyek. Moziba is elkezdett hisztizni, tele volt a kezem, nemtudtam megfogni a kabátját.
Nekem akar esni mindig, amikor nem az van , amit ő akar, verekszik, dobál mindennel. Sokszor a halálomat kívánja.
Szerintetek ez már régen elvan baszva?
"Sokszor a halálomat kívánja"
Hogy mi van??? Számomra ez nem kapcsolatnak tűnik, sokkal inkább terrornak.
Már rég ki kellett volna dobnod, nem normális az ilyen aki veri meg dobálja a párját és ilyeneket mond.
Az egyik ismerősöm egy ilyen nőt vett el feleségül.A nő totál hibbant.Bárki előtt leköpi hátba veri és elátkozza.Bár már senki nem sajnálja a csávót mert még egy gyereket is csinált neki mint hogy inkább vált
volna el ettől a sárkánytól.Volt hogy,kidobta a házbó és ráöntötte a mosogató vizet este télen.Az egyik szomszéd engedte be mert meg fagyott volna.Te is inkább szabadulj amig lehet...
hát apám jol mellé fogtál de tényle...dönts bébi.. keresel gy normális kapcsolatot vagy hagyod hogy azt csináljon veled amit akar.. fúú én már rég küldtem volna neki egy sallert :D
25 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!