Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a kapcsolatról? Csak szerintem gáz?
Van egy lány ismerősöm (25 éves), normális párkapcsolata már 1 éve nem volt. Néhány hete megismerkedett egy pasival, aki hetente kétszer feljár hozzá (tudjuk mi miatt), és miután megkapta a srác, lelép. Hét közben sosem keresi, nem hívja fel, nem ír sms-t sem, randizni nem járnak, a kapcsolat abszolút a szexről szól. Szerintem ez elég megalázó. Nem értem, hogy egy nő hogy bírja elviselni, hogy ha csak ennyire kell..
Ja, mellesleg néhány hónap alatt a csajnak ez a 3. ilyen kapcsolata.
Csak szerintem ciki ez? Nem r.banc dolog?
Ha ez téged ennyire zavar csak nem érzel a lány iránt valamit?
De vannak emberek akik ennyire el tudnak zárkózni az érzelmektől és csak élvezik a helyzetet. Ő ilyen. Ennyi.
25 éves felnőtt nő. Ő tudja, hogy ez neki jó vagy nem jó.
A férfi nem "r-banc", a férfinek nem megalázó, hogy csak szex van? Ja persze a férfiaknak szabad csak úgy párkapcsolat nélkül is szexelni, a nőknek meg nem. :S
Szóval szerintem nem gáz, addig amíg a nő tudja, hogy ez csak szex és ő is erre vágyik és nem áltatja magát azzal, hogy ez egy normális kapcsolat.
Ebben mi a ciki meg a ribi dolog? Ha neki most ez kell akkor mi jogon szólja le bárki is?
Én személy szerint inkább vetem meg azokat a nőket, akik párkapcsolat címén kizsigerelik és megalázzák a párjukat, mint aki puszta szórakozásból szexel valakivel. Itt tisztázva vannakba dolgok, senki sem sérü.
"Szerintem ez elég megalázó. Nem értem, hogy egy nő hogy bírja elviselni, hogy ha csak ennyire kell.. "
Már miért lenne? Tán a srác megerőszakolja?! Ezek nem egyoldalú dolgok.
1 éve nem volt normális kapcsolata, hiányzik neki a szex, hát megoldja.
Ez egyáltalán nem ciki, még csak nem is r.banc. Szexkapcsolat és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!