Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érezhet irántam?
Figyelt kérdés
pár hete szakított velem barátnőm,mert sok volt a vita. én 24 vagyok,ő 20. azóta érzem,hogy kerül. hagytam lenyugodni a dolgokat,ezért nem kerestem. de tegnap írtam neki,hogy érez irántam? szerelmes belém,vagy másba esetleg? azt mondta nem szerelmes másba,de hogy belém arra nem válaszolt,az érzelmes kérdéseket kerüli,de ha megkérdezem milyen napja volt stb,átlagos kérdéseket,arra válaszol. 8 hónapig voltunk együtt. sok mindent ígért nekem,de ezeket elfelejti,ha pedig felhozom neki azt írja rá,inkább most megyek,nem akarok veszekedni. békén hagyom ha azt akarja. csak nem tudom hogyan érez. nem akarom,hogy csak úgy elmúljon minden,mert nagyon szeretem.2014. ápr. 1. 12:27
1/3 anonim válasza:
Ezt csak ő tudja megmondani, mi sajnos nem hiszem hogy tudnánk rá a választ.
2/3 A kérdező kommentje:
ez igaz. tegnap annyit írt,hogy nem tudja hogyan érez. össze van zavarodva.
2014. ápr. 1. 12:43
3/3 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani,de szerintem úgy van vele,hogy sz@rból nem lehet várat építeni.Talán szeret még,de ezt el akarja nyomni ésszerű gondolkodással.Ő teszi jól szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!