Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt irta nekem az exem. Mit gondoltok? Mit érezhet irántam?
ez már nem szerelem hanem csak ragaszkodás. az teljesen normális. de ragaszkodni lehet olyanhoz is akivel maga a kapcsolat szörnyű.
találkozgassatok, beszélgessetek. nem is törvényszerű, hogy fájdalom nélkül elengedsz egy embert, akivel előtte minden érzelmet megosztottatok.
nekem egy volt barátommal kicsit hasonló volt a helyzet. szakítottunk, de egy hét után rájöttünk hogy hiányzunk egymásnak de mégsem akarunk együtt lenni. eljárogattunk kajálni, meg kávézni néha együtt. ezek a találkozások nem tartottak tovább 1, másfél óránál és pont jó volt. persze mindegyik végén jól összevesztünk, de aztán újra találkoztunk. később már egyre ritkábban, aztán már az új, kialakuló kapcsolatainkról beszéltünk egymásnak. azóta csak kedvesen köszönünk ha összefutunk és ennyi.
csak sajnos ritka az ilyen, és a legtöbb kapcsolat csúnyábban végződik, de a te volt párod értelmesnek tűnik, legalábbis érzelmi intelligenciában, úgyhogy vele szerintem érdemes mindent megbeszélni amit éreztek, és nem éreztek.
nem te hiányzol neki hanem a szeretet, törődés, figyelem amit tőled kapott. ez az az űr amiről beszél. rajtad kívül más nem látta el őt ilyesfajta pozitív dolgokkal, de emellett elláttad őt valszeg jó sok taplósággal és szemétkedéssel is. ezért konkrétan rád, a személyedre már nem tart igényt csak szeretethiányos.
majd megkapja valaki mástól és minden oké lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!