Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok, bár nem tudom az a fiú hogy érezhet! Mit gondoltok? Elég rossz ez nekem most!
Pénteken összejöttem azzal a fiúval akibe 3hónapja belezugtam!Elvileg ő is belém.Na azt mondta nekem hogy ő 2hónapig nem fog velem lefeküdni nehogy az legyen hogy ő csak arra megy, mert mindenki mondott rá mindent hogy milyen szemét stb!
Tegnap történtek ezek:Egy fiú ismerősőmet ráküldtem persze ő nem tudta hogy jóba vagyunk, kifagata hogy szivat-e és azt felelte még nem nagyon tudja de megkellene komolyodni!
De nekem szombat este vagyis tegnap azt mondta hogy ő már szeret egy kicsit és ő komolyan gondolná velem!
Mondta hogy talizunk ma, mondtam hogy igen, azt mondta jó majd msnen beszélünk de nem beszéltünk felsem jött, pedig a közösségi oldalára belépett!Ja és én kiváncsiságból írtam egy másik myvipről a "barátomnak" hogy tetszik nekem meg szivesen megismerkednék vele ha nincs barátnője!Ő szombaton visszaírt hogy jócsaj vagy és nincsen csajom!Gondoltam hogy lehet szivatja azt a nőt meg még nem nagyon vehet komolyan mert még csak 1 napja jártunk akkor!Ti mit gondolnátok!Elég zagyvás a sztori, de azért remélem sikerül kigobogozni!
Soha nem szerettem igy bele senkibe főleg nem ilyen hamar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!