Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kiakadás?
ehhh.
ilyen témába ne menj bele-hogy szerinted jó nő vagyok?
ezt minden nő csinálja,ez ilyen barom női teszt.
ilyenkor eltereled egy marhasággal,vagy visszakérdezel,mert nem tudsz belőle jól kijönni,erre megy ki az egész,hogy kiprovokálja a veszekedést,meg a hisztit mert unatkozik.
ilyenkor kérdezz vissza.
és én jó pali vagyok?
ne is tagadd,tapadnak rám a jó csajok,te is horogra akadtál.
és itt feszítsd be a nyeszlett kis bicepszed,mint egy igazi pojáca és mond-ki tudna ellenállni ezeknek?idenézz!és nevess.
ő is nevetni fog és meg is semmisítetted a veszekedésre törekvő kis játszmáját.
Írtam egy jó hosszú választ, de úgy döntöttem nem küldöm be.
Kedves kérdező: Nem, nem jogos a hiszti. A barátnőd egy lelki roncs, de a nők nagy része sajnos ilyen. Őszinteségről papolnak, de hazugságot kívánnak. A realitás szart se ér.
jesszusom de utálom mikor ezt csinálja egy pasi, 'akkor most hazudjak?" nem b+, de a tapintat nem zárja ki az őszinteséget. Mindent meg lehet mondani csak a megfelelő módon.
Ha azt mondtad, volna neki talán vannak szebbek, de neked ő a legszebb semmi baja nem lenne. Kb úgy törtél-zúztál ezzel a kijelentéssel az érzelmei közt mint egy elefánt a porcelán boltban A hab a tortán, hogy nem érted mi baja.
Nyilván bizonytalan volt azért kérdezett rá erre a vasmacskát dobod a fuldoklónak. Gratulálok.
Majd ha megkérdezed tőle hogy kicsi-e a farkad, és azt mondja hogy á dehogy, akkor jusson eszedbe, hogy benne volt annyi tapintat, hogy a te kedvedért hazudott.
Tuskó vagy, ezen nincs mit szépíteni. Egy ilyen gusztustalan válasz simán tönkretesz bármilyen kapcsolatot. Nem őszinte voltál, hanem paraszt. Remélem kidob szegény lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!