Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt, hogy már beleszóltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy már beleszóltatok párotok öltözködésébe? Ha igen, miért és mi lett az eredménye?

Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 23:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Veszekedés mert a szemeteszsák helyett miniszoknyát vett fel-.-
2014. márc. 31. 23:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha valami nem tetszik, megmondjuk egymásnak. Pl egy időben sokat hordtam egy felsőmet, szerettem mert kényelmes, de neki nem tetszett -maga sem tudta igazán megindokolni csak egyszerűen nem. én pedig már nem is igazán akartam azután azt felvenni. meg néha egy-egy szoknya számomra túl rövid, de ő szereti a lábaimat, tehát érvel, hogy húzzam csak fel. ugyan így én is, vannak pólói, ingei ami kifejezetten jól áll neki, így ha megyünk valahova és látom hogy öltözködik akkor szólok, hogy inkább azt vegye fel, ne azt.

ha itthon vagyunk, nem érdekel a másik öltözete. ha megyünk valahova, én általában szeretek csinos lenni, és szeretem ha a párom is elegáns, ezért van, hogy szólok, hogy nem elég egy farmer+póló, húzzon inget. most pl nyáron lesz a nagynénje esküvője, de már előre bejelentettem, hogy nyakkendő vagy nem állok mellé. nem tudom, engem így neveltek. és őt is, mert ismerem a családját, csak ő néha soknak érzi. alapjában véve jól megértjük egymást ezen a téren, mert mindketten szeretünk egymás kedvében járni.

2014. márc. 31. 23:58
 3/8 anonim ***** válasza:
én nem szólok bele :)
2014. ápr. 1. 00:03
 4/8 anonim ***** válasza:
igen, egyik volt pasimat szerettem néha lánynak beöltöztetni. ő is szerette.
2014. ápr. 1. 00:05
 5/8 anonim ***** válasza:

22/L

én csak ha boltban vagyunk akkor mondom el a véleményemet a vásárolni kívánt darabról :) van olyan ruha amit nagyon szeretek rajta és néha megkérem h azt vegye fel. szerintem ilyenkor örül h a kedvemre tehet.

amikor ki kell öltözni, akkor mindig kikérem a véleményét, és mivel olyat akarok felvenni, amiben istennőnek tart, általában párszor átöltözöm... és ha nem találom ruhaválogatós hangulatban, akkor szoktunk kicsit veszekedni :)

az előző barátom viszont néha megtiltotta h felvegyek egy kivágottabb felsőt, olyankor csak azért is kiraktam a dekoltázsom, pedig utálom én is....

2014. ápr. 1. 00:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, volt/van. Vagy elfogadta, vagy vitatkoztunk egy sort.
2014. ápr. 1. 00:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Általában én készítem ki a ruháit ha elmegyünk valahová. A férjem lusta válogatni. Én pedig szívesen kikészítem.

Ha bohócot akarna csinálni magából, (túl színesen felöltözni) vagy b....zinak öltözni, pl rózsaszín ing vagy póló, és társai) biztos hogy rászólnék hogy úgy nem megyek vele utcára. De szerencsére ő nem ilyen, és sose venne fel olyan cuccot ami nem való neki. Egyébként farmer + póló párti, ami jól is áll neki.

Ő eddig azt mondta hogy tetszenek neki a ruháim. Nem hordok túl kivágottakat sem. Csak visszafogottakat. A szolidabb, sötétebb színeket szeretem. A feltűnő, világosakat nem. Felsőkben pl fekete fehér, bordó fekete, kék csíkos , és tisztán fekete felsőim vannak. Nadrágokban meg a sötét színeket szeretem. De ha nem tetszene neki valami akkor mondaná, és hallgatnék rá. pl ő se venné jó néven ha rózsaszín cicamicának öltöznék. Nem is akartam soha:D

2014. ápr. 1. 02:23
 8/8 anonim ***** válasza:
én csak akkor szóltam bele a pasim öltözködésébe, mikor kicsit jobb idő lett 17-18 fok és máris rövidnadrágba indult el otthonról nagy vagányan, mintha nyár lenne pedig március vége volt... -.- az emberek többségén a hosszúujjú kiskabát, vagy pulcsi is fenn volt. mondtam neki öltözzön fel normálisan, az idióták vetkőznek ki ennyire az első napsugarak után. ez volt az egyetlen alkalom, hogy konkrétan beleszóltam. egyébként mielőtt elindulunk itthonról a "na mit vegyek fel?" kérdés nála is elő jön, és mindig mondjuk egymásnak mi a csinos, mi tetszene egymáson. ő is szeret nekem tetszeni, és én is olyan ruhát húzok amit tudom, hogy szeret látni rajtam. vásárolni is általában együtt megyünk. :)
2014. ápr. 1. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!