Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni? Részletek bent!
Tudom hogy nem ide kéne írnom, de ez a legforgalmasabb topic.
1.) Szeretnénk templomi esküvőt, de nem tudom mik a feltételek.
2.) Párom és Én Reformátusok vagyunk, kell e nekem valamit tanulnom ill. van e valami vizsgatétel, kitétel?
3.) Reformátusként Református pappal (ismerős és nagyon tiszteljük) megtudnánk e tartani a ceremóniát a Mátyás templomban (Katolikus)
4.) A párom kedvenc zenéjéhez, honnan tudnék kórust megfizetni vagy felbérelni 30 percre, míg a ceremónia tart? Egy magyar dalt kéne elénekelniük.
5.) Tervben van a ruha az esküvőre, viszont, ha nem láthatom a menyasszonyom ruházatát akkor honnan legyek meggyőződve, hogy a két megjelenés passzol-e?
Elnézést a nem mindennapi kérdésekért...
100 főbe, ha nem gigantikus a rokonság simán bele lehet férni (cca 50-50 fő, a férj és a feleség családjából illetve a legközelebbi barátok vagy kollégák akivel olyan jóban vagy, hogy meghívnád, sztem. elég lenne ez a hely). A polgárira meg akit csak gondoltok meghívni.
A Mátyás templomot nehéz lenne "feltölteni" rokonsággal, illetve nem is engednék, csak, ha katolikus lenne valamelyikőtök. Legalábbis, ha jól értelmeztem az általuk leírtakat.
Férfi vagyok, nem szokásom ok nélkül "lehurrogni" a másikat.
Szerintem így is az lesz:)
Írjátok össze, hogy kiket hívnátok meg, és, ha nem nő olyan jelentősen nagyra a vendégek száma akkor a "helyi" templom tökéletes rá, vannak cégek akik avval foglalkoznak, hogy esküvőre feldíszítik a templomokat, kértek tőlük ajánlatokat, hogy mit mennyiért tennének meg, illetve egy-egy látványtervet készítsenek. Nézz utána a templomi esküvői dekorációknak, az "egyszerű" templomokat milyen széppé varázsolják virágokkal, s mégis a férj-feleség lesz a középpontban.
Sok boldogságot!
Egyszerűen, vagy egy ruhatervezőnél csináltassátok vagy egy esküvői ruhaszalonból kérjétek a ruhátok, így aki segít nektek az ideális ruha megtalálásában az összhangba tudja hozni a menyasszonyi ruhát a Te ruháddal, ajánlani fog x darabot, hogy ezeket ajánlaná a menyasszonyi ruhához, illetve ezeket ilyen színárnyalatban. Vagy esküvői katalógusból válasszatok.
Ha jól tudom, a ruhát magát láthatod, csak a menyasszonyt nem láthatod a ruhában az esküvő előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!