Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem kapcsolatot?
Megpróbálom rövidre fögni.
13 éves vagyok és a lány is.Midnen 1 éve kezdödöt amikor már töbször megfogta a kezeme,és ez ment tovább ebben az évben is.1 hete voltunk Egerben kirándulni.Amikor megérkeztünk a szállásba ugy 8-9 körül bejött hozámm és megfogta a kezemet erösen megkérdeztem hogy mi a baj erre kirohant.Én pénteken rákérdeztem és ki facsartam belöle hogy mi a baja Erre ö azt irtahogy szeret O_O csak néztem 3 napig alig aludtam ma vasárnap pedig bevalodtam neki hogy szeretem örömmel fogadta megkérdeztem hogy akkar-e kapcsolatot és akkor mondat:"Nem állok még készen egy barátra" és én nem nem szeretném elvesziteni mert nagyon jó fej és csinos is és amig meg készen áll egy kapcsolatra addig ra meg lehet hogy elveszitem
PLS válaszokat!!!!!!
13 évesen teljesen hihető, hogy nem akar kapcsolatot
attól még lehettek együtt és majd később kialakulhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!