Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy folyamatosan olyan férfiakba futok bele, akik csak szexet akarnak? 23/L
Pffff, hogy mennyi frusztrált idióta van... :'D Nálam már ott elvágja magát valaki, ha az egész, komplett női nemet megszólítja.
Számtalan ilyen gyökeret utasítottam el, és van egy normális, udvarias, jószívű, eredeti személyiségű barátom, akivel szeretjük egymást, szóval előtte pont az ilyen néhány itt válaszolgató frusztrált kisfiúknak van "laposkúszás". Értve vagyok? ;)
Kérdező: Én tudom, hogy nehéz normálisat találni. Az legyen alapelvárás, hogy ne valami hangos, bulizós srác legyen az, akivel kezdesz. A következő tanácsom pedig az, hogy hagyd a fenébe a randi-etikettet, mert abból csak a képmutatás van! Kötetlenül beszélgess a pasikkal, mert akkor ismered meg őket igazán. Engedd el magad beszélgetés közben, mert ha látják, hogy te közvetlen vagy, akkor legtöbbször ők is azzá válnak (tapasztalat). :) Csak akkor feküdj le bárkivel is, ha már teljesen biztos vagy a kapcsolatban, és látod rajta, hogy szeret téged, vagy legalább már alakulóban vannak a mélyebb érzések! Nekem bevált. ;)
"Nem láttál még olyat, hogy valakiről süt a jókedv és a jóindulat, a pozitiv gondolkodásmód? EZ a kisugárzás."
A jókedv esetleg, de a másik kettőt csak belemagyarázni lehet, aztán vagy bejön, vagy nem. De még ha jó kedve is van valakinek, attól még nem fog jobban kinézni, és nem lesz népszerűbb a lányoknál.
"Számtalan ilyen gyökeret utasítottam el, és van egy normális, udvarias, jószívű, eredeti személyiségű barátom, akivel szeretjük egymást"
És gondolom, a barátod emellett egészen véletlenül még magas és jóképű is, de te még véletlenül sem emiatt vagy vele.
# 33
Mert még így is betalál mindenféle gyökér (akár itt az oldalon, akár a való életben). Némelyik még azt is képes semmibe venni, vagy megkérdőjelezni, hogy kapcsolatban vagyok. Vagy olyanokkal jönnek, mint az előző válaszoló, hogy csak azért meg azért vagyok vele, vagy azzal, hogy úgyis vége lesz egyszer. Volt olyan, aki semmit nem tudott sem rólam, sem a kapcsolatomról, mégis csak úgy emlegette a barátomat, hogy ő a "jelenlegi stricim".
Szóval ez a gyökér csőcselék vagy sérteget, vagy pedig bepróbálkozik nálam. Nem tudom, hogy melyik a szánalmasabb.
Micsoda bebiztosítás...:D Nem érdekelnek a privátok. Igaziból én a kérdezőnek akartam segíteni, mivel tudom, hogy mennyi nyomorult van. Nekem van normális barátom, és leírtam neki, hogy a szerencsén kívül mi segített nekem abban, hogy megtaláljam Őt.
És igen, süt belőlem a lenézés, nem tagadom, hogy lenézem az ilyen végletekig rosszindulatú embereket. Az pedig enyhén szólva messze van az építőjellegű kritikától, hogy valaki ismeretlenül fröcsög össze-vissza, és gyalázza a kapcsolatom, vagy megsértődik, amiért nem kell nekem, és össze-vissza fikűz, mikor negyed órával előtte még irreálisan nyalta volna tisztára a fenekem.
Én nem nézem le az összes férfit, szerencsére még van sok tisztességes, de az ilyen véglényektől a hideg kiráz, ugyanúgy, mint a pénzéhes, rosszindulatú r.ibancoktól is. Sajnos sok a sz.ar ember.
:'DDDD Szerintem olvasd vissza magad (a legelső kommentedet is), és rájössz, hogy miért nevezlek téged is véglénynek, meg arra is, hogy ki az kettőnk közül, aki "tombol".
Sok boldogságot! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!