Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy folyamatosan olyan férfiakba futok bele, akik csak szexet akarnak? 23/L
Csak a tisztán látás kedvéért, ilyen frusztrált, gusztustalan "férfiak" is léteznek:
GizdáskodóGirnyó
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 11:29
Az üzenet szövege: azt persze tedd hozzá,hogy legyen izmos,magas,helyes
GizdáskodóGirnyó
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 11:31
Az üzenet szövege: mi az,hogy szintem alatti?ha így gondolkodsz,még egy kutya sem akar majd megdugni
Gratulálok! :)
A szintem alatt kifejezést nem negatív értelemben írtam.
Számomra az a férfi, akinek van jövőkép, értelmes, intelligens, van munkahelye. El tudja magát tartani. Nincsenek frusztrációji, mert ő most alacsony/vékony/nem helyes. Számomra sokkal fontosabb, hogy egy férfinak férfias kisugárzása legyen. Nem, ez nem azt jelenti, hogy magass, izmos, helyesnek kell lennie. Ha az rí le róla, hogy jól érzi magát a bőrében, felelősséget vállal az életéért, és kihozza belőle a maximumot, boldog, akkor neki olyan magával ragadó kisugárzása van, hogy ezen túl már egyáltalán nem érdekel, hogy milyen magas, milyen jóképű. Mert vonzó.
Sajnos kevés ilyennel találkoztam eddig, aki ilyen lenne. Sajnos, hiába tetszettek meg eddig kevésbé helyes férfiak, egy idő után rájöttek, hogy lehet megkaphatnak még szebb nőket, ha én leálltam velük. És elkezdek nagyképűsködni, rondán beszéltek velem. Lapát.
Persze, ha valakinek nem előnyös a külseje, mint valószínüleg GizdáskodóGirnyónak is, és mellé még egy ilyen frusztrált, tahó, paraszt is akkor az tényleg ne csodálkozzon, hogy nincs nője. A külső csak egy része a dolognak. Ha belül üres az ember, akkor kinek kéne?
Csak a tisztánlátás kedvéért:
"Ha girnyó vagy, minek akarsz jó nőt? Keress a szinteden!"
Tényleg nem a külső számít a 71%-osnak.Milyen lelkivilága lehet annak,aki külső alapján kategorizálja az embereket?
Vajon miért írtam? Mert felidegesített.
Egyébként, ha nem is ilyen kereken kimondva, de igaz amit írtam. Ha pl van egy husibb srác, akkor nagyobb esélye van szintén husibb csajnál. Vagy ha egy sportos nőnek fontos a testmozgás, akkor valószíbüleg hasonló kaliberű férfival is fog kezdeni. Mivel ami maga felé elvárás, az elvárás a másik felé is.
De vannak olyanok mint én, akinek belső és szellemi érték felé van elvárás, és kevésbé a külső felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!