Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy folyamatosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy folyamatosan olyan férfiakba futok bele, akik csak szexet akarnak? 23/L

Figyelt kérdés
Normális lány vagyok és alapvetően tartós kapcsolatban gondolkozom. Habár elég szexi a külsőm, de nem öltözök kihívóan,még csak nem is sminkelek, vagy ha igen, akkor is alig láthatóan. Sem a hajamat, sem a körmömet nem festem. Egyébként az orvosira járok és a környezetemben élők értelmes lánynak tartanak, akivel jókat lehet beszélgetni. Ezen kívül kedves és segítőkész vagyok az emberekkel. Ha találkozom egy férfival, én akkor is fair módon játszom, de ők folyton átvernek, vagy kihasználnak. Legfőképpen csak addig érdeklem őket, amíg le nem fekszünk. Már nem tudom eldönteni, hogy a férfiak alapból csak a szexre hajtanak, vagy bennem van valami "hiba", ami miatt az ilyeneket vonzom, vagy ami miatt egyszerűen a többség nem akar velem lenni hosszú távon. Egyébként volt már 2 hosszú távú kapcsolatom, szóval nem azt mondom, hogy soha nem történik meg, de az utóbbi időben sorra jönnek a pasik, akik csak szexet akarnak. Egyébként nem hinném, hogy ijesztő vagyok párkapcsolat szempontjából, mert nem vagyok féltékeny típus, nem tapadok rá a másikra, hagyom hogy sok időt töltsön nélkülem (barátokkal, edzéssel, vagy amivel akar). Szeretek főzni, gondoskodó vagyok... Szóval tényleg nem értem, hogy mi a probléma velem. Lehet, hogy nekem is szemétnek kellene lennem és kihasználni a férfiakat, meg húzni az agyukat, ahogy más lányok csinálják és akkor mindjárt jobban ragaszkodnának hozzám. Kezdem tényleg azt hinni, hogy az a baj, hogy túl rendes vagyok velük, ezért azt hiszik, hogy bármit megtehetnek velem. (ami kb. igaz is)
2014. márc. 30. 11:00
1 2 3 4
 11/40 anonim válasza:
"csak nekik nincs rá lehetőségük"-most adtál választ minden problémádra.igen,valóban nincs rá lehetőségük,mert MINDEN lány az izmos,jóképű fiúkra hajt.egyszerre körbeveszi 10-20 lány és máris könnyebb lelépni,mert megteheti.ti magatok adjátok alá a lovat,akkor viseljétek is el a megcsalást.ha észrevennétek az átlagos vagy csúnya férfiakat is,nem lenne ilyen gondotok.
2014. márc. 30. 11:28
 12/40 anonim ***** válasza:
68%
Mindig minket szép nőket dobálnal szarral, mert bárkit megkaphatunk állítólag. De bele sem gondolnak, hogy mennyire nehéz normális férfit találni így. Lehet hogy minden ujjunkra jut 10 szexpartner, de egy igazi, normális férfi, aki nem hagy ott, nem csap be, és nem csak a külsőt látja bennünk, na azt igazi kihívás kihalászni a szennyvízből.
2014. márc. 30. 11:29
 13/40 anonim ***** válasza:
# 11, tévedés. Nekem eddig mindig úgymond a szintem alattról voltak partnereim. Semmivel sem különbek, mint az alfahímek.
2014. márc. 30. 11:30
 14/40 A kérdező kommentje:
Tehát a férfiaknak valójában nincs szükségül tartós kapcsolatra, aki megteheti, az minden héten mással szexel, aki meg nem teheti meg, az meg kompromisszumot köt és párkapcsolatban él. Hát ez szép.
2014. márc. 30. 11:35
 15/40 anonim válasza:
Mert a nők nem ezt csinálják?Átmegy rajtuk az összes helyes pasi(akit ők biztatnak fel persze),aztán kompromisszumot kötnek,és kivénhedve összejönnek egy nem helyes pasival.
2014. márc. 30. 11:40
 16/40 anonim ***** válasza:
91%

Csak a tisztán látás kedvéért, ilyen frusztrált, gusztustalan "férfiak" is léteznek:

GizdáskodóGirnyó

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 11:29

Az üzenet szövege: azt persze tedd hozzá,hogy legyen izmos,magas,helyes

GizdáskodóGirnyó

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 11:31

Az üzenet szövege: mi az,hogy szintem alatti?ha így gondolkodsz,még egy kutya sem akar majd megdugni

Gratulálok! :)

A szintem alatt kifejezést nem negatív értelemben írtam.

Számomra az a férfi, akinek van jövőkép, értelmes, intelligens, van munkahelye. El tudja magát tartani. Nincsenek frusztrációji, mert ő most alacsony/vékony/nem helyes. Számomra sokkal fontosabb, hogy egy férfinak férfias kisugárzása legyen. Nem, ez nem azt jelenti, hogy magass, izmos, helyesnek kell lennie. Ha az rí le róla, hogy jól érzi magát a bőrében, felelősséget vállal az életéért, és kihozza belőle a maximumot, boldog, akkor neki olyan magával ragadó kisugárzása van, hogy ezen túl már egyáltalán nem érdekel, hogy milyen magas, milyen jóképű. Mert vonzó.

Sajnos kevés ilyennel találkoztam eddig, aki ilyen lenne. Sajnos, hiába tetszettek meg eddig kevésbé helyes férfiak, egy idő után rájöttek, hogy lehet megkaphatnak még szebb nőket, ha én leálltam velük. És elkezdek nagyképűsködni, rondán beszéltek velem. Lapát.

Persze, ha valakinek nem előnyös a külseje, mint valószínüleg GizdáskodóGirnyónak is, és mellé még egy ilyen frusztrált, tahó, paraszt is akkor az tényleg ne csodálkozzon, hogy nincs nője. A külső csak egy része a dolognak. Ha belül üres az ember, akkor kinek kéne?

2014. márc. 30. 11:41
 17/40 anonim válasza:

Csak a tisztánlátás kedvéért:

"Ha girnyó vagy, minek akarsz jó nőt? Keress a szinteden!"

Tényleg nem a külső számít a 71%-osnak.Milyen lelkivilága lehet annak,aki külső alapján kategorizálja az embereket?

2014. márc. 30. 11:52
 18/40 anonim ***** válasza:

Vajon miért írtam? Mert felidegesített.

Egyébként, ha nem is ilyen kereken kimondva, de igaz amit írtam. Ha pl van egy husibb srác, akkor nagyobb esélye van szintén husibb csajnál. Vagy ha egy sportos nőnek fontos a testmozgás, akkor valószíbüleg hasonló kaliberű férfival is fog kezdeni. Mivel ami maga felé elvárás, az elvárás a másik felé is.

De vannak olyanok mint én, akinek belső és szellemi érték felé van elvárás, és kevésbé a külső felé.

2014. márc. 30. 11:55
 19/40 anonim válasza:
Attól,mert én pl.vékony vagyok,nekem is nagyon fontos a testmozgás.El nem tudod képzelni mennyit edzek nap mint nap.Szerintem te meg is szakadnál és még sokan mások is,csak könnyebb külső alapján ítélni
2014. márc. 30. 11:58
 20/40 anonim ***** válasza:
És? Akkor sportos vagy! Nem azt mondtam, hogy izmos, hanem hogy sportos. Az nem ugyanaz.
2014. márc. 30. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!