Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy "anyámasszony katonájával"?
A barátom szinte mindent elmond az anyjának bármit mondok neki.Vagy ha van valami sosem áll ki magáért vele szemben. Mindig csak hümmög meg elfolyt dolgokat.Önállóan nem tudom képes lenne az életre.
Volt egy srác aki rám-nyomult, de ő enem verte meg.Csak féltékeny lett.Szerintetek mit kellett volna tennie?
engem zavarna. ultimátumot adtál már neki?
elfojt, írd ezentúl így.
Most komolyan az a bajod, hogy nem ver meg mindenkit, aki rád nyomul? Inkább örülj neki, hogy bízik benned és tudja, hogy elhajtod az ilyeneket magad is.
Az már nagyobb baj, ha érzelmileg nem bír elszakadni az anyjától. De ezen te segíthetsz azzal, hogy melletted érzi meg azt, hogy már van fontosabb nő az életében aki valódi társa.
NEm akarom hogy verekedjen, hanem azt, hogy ne meneküljön el a probléma elől.Álljon ki magáért és értem is..
az anyja meg ne mászkáljon be a szobába mikor ott vagyok ennyit nem képes megmondani..
#4-es
Hát nem igazán bízott bennem,ki is töröltette a fb-ról a csávót. De ebben igaza van írogasson nekem olyanokat hogy szerelmes belém stb.
Mivel eddig nem volt komoly kapcsolata valószínűleg nem tudja hogyan kéne viselkedni.
"Volt egy srác aki rám-nyomult, de ő enem verte meg."
LOL. Egymásnak vagytok teremtve!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!