Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a barátnőm csókolózott az ikertestvéremmel. Ti hogy reagálnátok erre a helyemben? Mit tegyek?
Korábban történt, akkor, amikor összejöttünk, állítólag "kíváncsi volt,hogy melyikünk csókol jobban"..
ezt a barátnőm egyik barátnője mondta el ma és nagyon kiborultam rajta
a barátnőmet kérdeztem ő azt mondta, hogy régen volt és sajnálja, de semmi jelentősége, akkor még nem volt szerelmes de már az.. a testvéremnek a mentsége, hogy ő nem tudott róla, hogy összejöttünk...
ti ezt meg tudnátok bocsátani? nagyon rosszul érzem magam :( szakítsak vele emiatt? vagy megérdemel még egy esélyt? nagyon ki vagyok borulva tényleg :(
és ráadásul nem egy városban lakunk a barátnőmmel, a tesóm pedig ott lakik, ahol ő... és nem tudom mit gondoljak, volt-e más is köztük... még elképzelni is nagyon szörnyű érzés :S
szerintem ez nem illőség kérdése. érdekes, hogy ő csak egy egyszerű próbának tekintette. megbeszéltétek már azt a kérdést ,hogy kinek mi a megcsalás? lehet ,hogy nála a csók nem is jelent semmit, neked pedig már az is megcsalás.
és a testvéred... és csak kíváncsi volt....hmm kíváncsi lennék mi mindenre volt még kíváncsi. én aggódnék a helyedben, bennem sok mindent felvetne ez a dolog...
Elhiszem, hogy szörnyű érzés, és vacakul érzed magad, az sem mentség ,hogy az elején történt...
én úgy látom ,hogy a kis barátnőd elég érzéketlen és érdekes felfogású.
Én nő létemre biztosan nem tudnám megbocsájtani a barátomnak, mert hát testi kapcsolatba került valakivel és főleg (ha lenne) a saját lánytestvéremmel. Nah vele se beszélnénk az biztos.mert még csak el sem mondta... lapított és fel sem vállalta... A barátnőd pedig a hátad mögött!!! tudott mindenről és félrevezetett mindkettőtöket... már ha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!