Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi legyen a fontosabb egy 28...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen a fontosabb egy 28 éves férfinek, a jobb munkahely vagy egy párkapcsolat egy nővel?

Figyelt kérdés
Van egy nő, akivel beszélgetek. Azt mondta költözzek fel Pestre és keressek munkát ott (diplomás vagyok és nem Bölcsész, bár sok bölcsész okos)és akkor lehet közöttünk kapcsolat. Szűz vagyok, soha egyetlen nővel sem csókolóztam, sem nem volt szexuális kapcsolatom sem. Rendes munkahelyem van vidéken, olyan nagyon rosszul sem keresek, átlagot megkapom szerencsére. Mit tegyek? 300 km van közöttünk egyelőre. De menjek fel a bizonytalanért? Még csak egyszer találkoztam a nővel, csinos nő, de lehet ott egyhamar nem találnék munkát, nem kolbászból van a kerítés.
2014. márc. 27. 17:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Én nem hiszek normális nőkben, sosem akart engem egyetlen egy sem, sem normális, sem nem normális. Pedig küzdöttem értük. Most adott az esély, de féltem a munkámat, amiért elég sokat dolgoztam, hogy ottmaradhassak.
2014. márc. 27. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!