Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FlexesMISI kérdése:

Honnan tudom hogy tetszek neki vagy csak kihasználja azt hogy nekem tetszik?

Figyelt kérdés
17 éves lányról lenne szó, osztálytárs. Elég sokszor kér tőlem cigit én pedig adok neki, ezzel jelezve azt hogy bejön nekem. Honnan döntöm el hogy én is tetszek e neki vagy csak az ingyen cigire hajt?
2014. márc. 25. 18:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Bump
2014. márc. 25. 22:26
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát én arra a következtetésre jutottam hogy csak barátként tekint rám, igaz hogy sokat mosolyog rám és valahol úgy érzem hogy csak arra vár hogy nyissak felé, de mindig lebeszélem magam róla :(
2014. márc. 28. 18:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Megpróbáltad és abból szűrted le, vagy csak megijedtél, és úgy gondoltad könnyebb nem lépni? :)
2014. márc. 28. 19:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Én akármilyen nyuszi vagyok, mindig jobban éreztem magam azután, hogy tudtam, minden tőlem telhetőt megtettem. Inkább koppanok egyszer kétszer, minthogy örökké kétségek közt őrlődjek :)
2014. márc. 28. 19:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát megpróbálnom nem kellett mert a viselkedéséből letudtam szűrni hogy csak barátság semmi más...
2014. márc. 30. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!