Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire számít nálatok, hogy egy lány milyen illatot visel? Ha nem tetszik az illat, akkor már a lány sem, ha eleinte tetszett?
Pár illat van amit nagyon nem szeretek pl. erős gyümölcsös illat vagy pl kókusz..
Többi jöhet!
A feleségem ugyanazt a dezodort használja mint amikor összejöttünk, ezért nagyon hozzá kötöm.
Diszkrét parfümöt használ, ami nagyon illik hozzá, az üvegből nem szeretem, nem is valasztottam volna, ha nem érzemrajta.( davidoff)
Viszont leginkább a sajátt illatát kedvelem. Amikor semmi nincs rajta, mikor már a tusfürdő épen nem érződik, pl reggel, mert éjjelre nem dezodorozza magát.
Nagyon enyhén érezni.
Prfűmök: utálom, ha tolakodik, ha valaki kiszálla liftből, és ottmarad, ha 1 men kívül érzem.
A kellemes, akár idegentől is, ha amikor kezet fogunk, vagy véletlenül közelebbhajol.
Viszont a "cukorka" illatokat utálom..kifejezetten hanyingert kapok a nem tudom ki( valami női név) "alma" illattol..míg a párom kedveli, ezért rémlik a neve, de nem használja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!