Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti is jártatok már papucs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is jártatok már papucs pasival?

Figyelt kérdés
Miért lesz egy férfi papucs? Ugye titeket is zavarna, ha a pasi mindig csak a kedvetekben járna, és semmi stílusa és önálló egyénisége nem lenne? Én az ilyet nem tudom elviselni, mert egyszerűen olyan, mintha nem is lenne mellettem senki, ígyis-úgyis az lesz, amit én akarok, én irányítok és semmi férfiasat nem találok egy ilyen emberben. Olyan, mintha nem lenne szabad akarata.

#kapcsolat #szabad akarat #papucs férfiak
2014. márc. 25. 17:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy kérdező?
2014. márc. 25. 18:17
 12/19 A kérdező kommentje:
Miért?
2014. márc. 25. 18:19
 13/19 A kérdező kommentje:
kérdezed
2014. márc. 25. 18:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Jártam olyan pasival,akinek kevés volt az önbizalma,ebből kifolyólag határozatlan és mulya volt,mindenre bólogatott,mert félt kimondani a véleményét.Ettől függetlenül imádott,és én ezt becsültem benne,szóval nem nevezném papucsnak.Nem szeretem ezt a szót.A mostani páromban is vannak ilyen vonások,viszont ő büszke és sokszor öntörvényű,ami miatt még izgalmasabb a kapcsolat.Ezt jobban bírom,mint a langyos állóvizet.
2014. márc. 25. 18:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Járásig nem jutottunk el, csak pár találkozó volt, még a kezem sem erte megfogni...

De borzasztó volt!!!! Minden, amit leírtál! Semmi ellentmondás, amit én szeretek, azt ő is, az van amit csak én akarok, ahogy nekem jó, amit én akarok. Romantikus, már-már nyáladzás... brrr! Mindemellett olyan volt, mint egy elkényeztetett kislány.

Nem azt mondom, hogy nem jó NÉHA ez az "az van amit én akarok", de állandóan ezt csinálni nagyon fárasztó is és férfiatlan.

Végül én vetettem véget a dolgoknak, azóta is zaklat a szerelmével.

2014. márc. 25. 18:49
 16/19 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy hány éves a zaklatód? Ja, amúgy én 22 vagyok.
2014. márc. 25. 18:51
 17/19 anonim ***** válasza:
21 körül van.
2014. márc. 25. 19:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Éremes volt elovasnom ezt a kérdést+ válaszokat. Kicsit felvilágosított. Valszeg nagy papucs volnék ha lenne szerelmem. Sőt mivel hogy szeretek a Balcsira járkálni, ezért már a 'strandpapucs' kategóriába tartozom:)

Nehéz megállni hogyha valakit imádok, annak Ne járjak állandóan a kedvébe, udvaroljak vagy kényeztessem.

Eddig sem voltam az a kezdeményezős típus de így, hogy ez nektek nőknek nem tetszik, inkább hagyom a f.rancba a párkeresést.

2014. ápr. 2. 00:03
 19/19 kolosszus22 ***** válasza:

Utolsó, olvasd el az én kommentemet, mint mondtam nem vagyunk egyformák, én pl. hasonló nővel jönnék ki jól mint a kérdező, de az exbarátnőm meg kb. olyan palit igényelne mint te vagy. Legyél önmagad és találd meg azt aki azt szereti amilyen vagy, erről szól a párkeresés!

26F

2014. ápr. 2. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!