Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az ha sex után férfiakat nem érdekli a nő?
Mert orgazmus utan mi ferfiak/fiuk igencsak elpunnyadunk. De ne aggodj, ha nem alszunk be, akkor par perc turelemmel fellehet kelteni az erdeklodest ismet :)
21f
Én nem ilyen vagyok: nem szeretem abbahagyni. Utána is jó érzés, ha összebújunk és simogatjuk tovább egymást.
Persze akció majd később.
Kíváncsi vagyok, hogy pár év múlva, amikor majd nem lesz újra akció, akkor is így fogod-e gondolni ezt a folytatom utána is, mert jó érzés odabújni dolgot...
Nem vagyok bunkó, még mielőtt jönnek a hozzászólások, csak van pár év tapasztalat a hátam mögött...
Én is néha odabújok és simizem a párom utána, de van amikor hihetetlen fáradság tör rám utána és akkor már csak elfordulni jut erőm, vagy éppenséggel abban a pozitúrában feküdni ahogyan abbahagytuk...
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!