Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legyek műnő hogy felhívjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek műnő hogy felhívjam magamra a férfiak figyelmét?

Figyelt kérdés
A pasik külsőre azt mondják rám hogy aranyos vagyok meg szép vagyok, de úgy igazából nem keltem fel a figyelmüket. 21 éves létemre úgy nézek ki külsőre mint egy 15 éves. Barna hajú, fehér bőrű vagyok. Vagy hogy egy pasinak felhívjam a figyelmét szolizott bőrűnek és szőke hajúnak kellene lennem?
2014. márc. 24. 12:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csak én úgy látom hogy egy pasi előbb szebbnek mond egy műnőt, mint egy természetest.
2014. márc. 24. 13:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez nem feltétlenül igaz.Azért mert valakinek fehérebb a bőre még nézhet ki jól, sőt.

Nincs esetleg képed magadról hogy, hogy láthatnánk mennyire fehérre gondolsz ?

Az arcod takard ki nyugodtan ha nem szeretnéd hogy valaki felismerjen.

2014. márc. 24. 13:39
 13/17 A kérdező kommentje:

Képet nem mutatok magamról, de ilyen a bőröm színe:

[link]

2014. márc. 24. 13:43
 14/17 Költőnő? ***** válasza:
z a lényeg a bőrödnél, h szép legyen. A többiek pukkadjanak meg!
2014. márc. 24. 13:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele semmi gond. Nem hiszem, hogy bárki amiatt utasítana el mert nem barna a bőröd.
2014. márc. 24. 13:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, veled is az a baj, mint a legtöbb fiatal csajjal, hogy nem a normális férfiak kellenek neked, hanem a műmájer kigyúrt hülyegyerekek, akiknek persze, hogy a szolibarna műnők kellenek.

Nekem az aranyos lányok jönnek be, és a fehér bőr, kár, hogy nagyjából emberszámba sem vesztek, mert nem vagyok kétszáz kilós kigyúrt állat. Akkor én most kezdjek el gyúrni, meg kiló számra fehérjét meg szteroidot zabálni ilyen alapon?

2014. márc. 24. 13:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Én ugyan nő vagyok, nekem is fehér a bőröm, engem is szekáltak már nők és férfiak is, hogy milyen nagyon fehér vagyok és sápadt, miért nem járok szolizni.

Ne hallgass rájuk, lehet a barna bőr szép pár évig, de nézd meg őket 10, vagy akár csak 5 év múlva.

Én ismertem nőket akik sok éve szoliztak, öreganyjukká öregedtek.

Bőrgyógyászok egyöntetű véleménye az, hogy a sok napozás (az UV sugárzás miatt) a bőr idő előtti öregedéséhez vezet, a szolizás hatványozottan (mivel a Nap UV-jának többszörösét kapja az illető, rövidebb idő alatt ugyanaz a hatás mint a Napon).

Nem beszélve a bőr DNS károsodásáról (nézz utána, ha nem hiszed el).

Inkább szép, fehér bőr, amin nincs pati, se mitesszer, se vörösödés, hanem egyenletes, egységes, selymes, sima és puha, mint a szolizott, de pigment foltos, Nap foltos, ragyás, és ráncos bőr....

Némelyik szolizott nőismerömnek aki fiatalabb is nálam, olyan ráncos a szeme mint egy 40-esnek (én 30 vagyok), az egész arca tele pöttyökkel.

Amúgy se szép a narancssárga szolis bőr, látszik nem a Napon nem olyan.

Akinek nem tetszik a fehér bőröd, az elmehet a fenébe.

Ha nagyon barna akarsz lenni, akkor már inkább barnító krém, az a legbiztonságosabb.

2019. jún. 16. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!