Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynátok a párotokat ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok a párotokat ha depressziós lenne?

Figyelt kérdés
Sajnos depressziós vagyok, és gyógyszert is kell rá szednem. Emiatt hagyott el a barátnőm. Ezt elég nehezen tudom feldolgozni. Tényleg olyan borzasztó ha valaki antidepresszánst szed? Tulajdonképpen mentális betegség, ez esetleg megbélyegző lehet.
2009. dec. 16. 13:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
Ha emiatt elhagyott, akkor soha nem szeretett igazán. Vagy volt más ok is, csak erre fogta. Ha elhagyom akit szeretek, amikor beteg vagy bajban van, akkor mire is mondtam addig hogy szeretem? Amikor minden oké és könnyű meg szép az élet, akkor könnyű szeretni a másikat.
2009. dec. 16. 14:57
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"Emiatt hagyott el a barátnőm."

Ezt mondjuk nem tudod bizonyítani, csak feltételezed.

"Tényleg olyan borzasztó ha valaki antidepresszánst szed?"

Egyrészt az emberek egy része nagyon ódivatúan áll ezekhez a dolgokhoz, és úgy gondolja, hogy ha valaki mentális beteg, akkor "már sose lesz ép ember" és "előbb-utóbb diliházban végzi". Ez nem így van, persze, de sokak élnek ebben a hitben.

Másrészt ha depressziós vagy, az ténylegesen okozhat olyan problémákat, amik elrontanak egy párkapcsolatot. Ez benne van a pakliban, és a legrosszabb, amit ezzel kapcsolatban tehetsz, a moralizálás.

2009. dec. 16. 16:16
 13/22 anonim ***** válasza:
61%

A depressziós emberre azt mondják, hogy "megkísértette az ördög"....

Nos. Miért kell ezeket az antidepresszáns szereket szedned?

Mi okozza nálad ezt?

Én beszüntetném ezeket az antidepresszáns szereket mert olyan, mint a drog. Ha abbahagyod, elvonási tüneteket észlelsz.

Nos ez megnyilvánulhat akár agresszió, öngyilkosság, gyilkosság.

Nem gondolod, hogy valami megfélelmítette a barátnődet a viselkedésedben?

Gondolkozz el ezen, mert lehet, hogy itt a bibi.

Salgótarjáni gyilkos, a pécsi gyógyszerész hallgató gyilkos és az USA-i iskolás lövöldözések emberkéi is andidepresszánsokat szedtek...lehet hogy berezelt szegény és lelépett....

Szerintem próbálj inkább más megoldást találni, ne a gyógyszer legyen az!

2009. dec. 16. 18:00
 14/22 anonim ***** válasza:
74%
Csak akkor ha azt érezném, hogy nem tudok rajta segíteni és sehová sem vezetne a dolog.
2009. dec. 16. 19:16
 15/22 anonim ***** válasza:
65%

"Én beszüntetném ezeket az antidepresszáns szereket mert olyan, mint a drog. Ha abbahagyod, elvonási tüneteket észlelsz."

Én beszüntetném az élelmiszereket és italokat, valamint az oxigént, mert olyanok, mint a drog. Ha abbahagyod, elvonási tüneteket észlelsz.

2009. dec. 17. 09:14
 16/22 anonim ***** válasza:
71%
9:14 S*ggfej! Kezdd el gyógyszerezni magad és utána hagyd abba. Majd meglátod milyen jó!
2009. dec. 17. 09:30
 17/22 anonim ***** válasza:
66%

09:30

Szakember vagy vagy csak sеggfej?

2009. dec. 17. 13:18
 18/22 anonim ***** válasza:
74%
Az antidepresszáns szereket nem lehet egy lapon emlegetni a kajával, csak az ilyen mocskos gyökérarcúaknak!
2009. dec. 17. 15:21
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
15:21 Neked nem is antidepresszáns kell, hanem valami nyugtató.
2009. dec. 17. 19:38
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a kérdést, hogy a gyógyszerek hatássoságáról veszekedjetek.
2009. dec. 19. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!