Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a párotokat ha depressziós lenne?
"Emiatt hagyott el a barátnőm."
Ezt mondjuk nem tudod bizonyítani, csak feltételezed.
"Tényleg olyan borzasztó ha valaki antidepresszánst szed?"
Egyrészt az emberek egy része nagyon ódivatúan áll ezekhez a dolgokhoz, és úgy gondolja, hogy ha valaki mentális beteg, akkor "már sose lesz ép ember" és "előbb-utóbb diliházban végzi". Ez nem így van, persze, de sokak élnek ebben a hitben.
Másrészt ha depressziós vagy, az ténylegesen okozhat olyan problémákat, amik elrontanak egy párkapcsolatot. Ez benne van a pakliban, és a legrosszabb, amit ezzel kapcsolatban tehetsz, a moralizálás.
A depressziós emberre azt mondják, hogy "megkísértette az ördög"....
Nos. Miért kell ezeket az antidepresszáns szereket szedned?
Mi okozza nálad ezt?
Én beszüntetném ezeket az antidepresszáns szereket mert olyan, mint a drog. Ha abbahagyod, elvonási tüneteket észlelsz.
Nos ez megnyilvánulhat akár agresszió, öngyilkosság, gyilkosság.
Nem gondolod, hogy valami megfélelmítette a barátnődet a viselkedésedben?
Gondolkozz el ezen, mert lehet, hogy itt a bibi.
Salgótarjáni gyilkos, a pécsi gyógyszerész hallgató gyilkos és az USA-i iskolás lövöldözések emberkéi is andidepresszánsokat szedtek...lehet hogy berezelt szegény és lelépett....
Szerintem próbálj inkább más megoldást találni, ne a gyógyszer legyen az!
"Én beszüntetném ezeket az antidepresszáns szereket mert olyan, mint a drog. Ha abbahagyod, elvonási tüneteket észlelsz."
Én beszüntetném az élelmiszereket és italokat, valamint az oxigént, mert olyanok, mint a drog. Ha abbahagyod, elvonási tüneteket észlelsz.
09:30
Szakember vagy vagy csak sеggfej?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!