Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós a barátnőm, mit tehetnék?
Én szeretem őt, és úgy tűnt, a betegsége és a hatszáz kilométer távolság ellenére működhet a kapcsolat.
Most mélyponton van, öngyilkosságot fontolgat. Pár hónapja szerelmet vallott, és közös jövőt szeretett volna velem, most viszont nem akar párkapcsolatot senkivel, azt mondja, minden érzelme eltűnt, nem akar senkit és semmit.
Hogy viselkedjek, hogy kijöhessen a mélypontról, és én se sérüljek? Gyógyszert nem akar szedni.
Köszönöm, ha tapasztalattal rendelkezők válaszolnak.
menj el hozzá.
és beszéljétek meg.
nem kell a gyilok..... beszélj vele.
utazz oda és BESZÉLJETEK.
ja és egyen jó sok csokit.
Én is hasonló cipőben járok.
Ezt nem tudod te sajna megoldani,csak szakember.Nem muszály,hogy pszihológus legyen,nem kell mindjárt gyógyszerre gondolni.Bálunk pl a kineszteziológia segített,igaz csak ideig óráig.De egy fokkal jobb,most nem olyan hullámzó az állapot.
Amíg ő nem ismeri be,nem fogadja el,hogy beteg,és segítségre szorul,nem lehet rajt segíteni.
Guglizz rá a betegségre,én már majdnem kiolvastam egy könyvtárra való könyvet is.Hiába ölelgeted,hiába mondassz neki akármit,nem használ.
Az agy biokémiálya megváltozott,diohéjba talán ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!