Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós a barátnőm, mit tehetnék?
Én szeretem őt, és úgy tűnt, a betegsége és a hatszáz kilométer távolság ellenére működhet a kapcsolat.
Most mélyponton van, öngyilkosságot fontolgat. Pár hónapja szerelmet vallott, és közös jövőt szeretett volna velem, most viszont nem akar párkapcsolatot senkivel, azt mondja, minden érzelme eltűnt, nem akar senkit és semmit.
Hogy viselkedjek, hogy kijöhessen a mélypontról, és én se sérüljek? Gyógyszert nem akar szedni.
Köszönöm, ha tapasztalattal rendelkezők válaszolnak.
Na lépek aludni,ha gondolod emilbe elérsz,amibe tudok segítek.De nagyon ajánlom a szakirodalmat,meg a netet.Hogy tisztán lásd mivel állsz szembe.
Ez a mi "normális"emberek számára felfoghatatlan gondolkodás.Nagyon nehéz megérteni ezt a "világnézetet"
22.48 igyekszem utánaolvasni.
Nem tudom, mi jelentősége van a korunknak. Ő 30 lesz, én 32 vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!