Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 vagyok és nem volt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 vagyok és nem volt még barátnöm. Elment az egész tinédzserkorom és semmi tapasztalatom párkapcsolat, szex terén. Úgy érzem csomó mindenböl kimaradtam. Nagyon szeretnék b. nöt, eddig sehogy sem jött össze. Tanácsok, vélemények?

Figyelt kérdés

2014. márc. 20. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És még csodálkozol,hogy nimcs nöd,és m3h nemvesztrtted el?:O,tanulj meg helyesenirni,3és ne irigykeggy,mosar 22 éves srác vagyok 2004Es Bmw- van..szovalvnekem nejott enny prostihoz! Udv 5os
2014. jún. 19. 20:03
 12/13 anonim ***** válasza:

hát te bolond vagy

minek párkapcsolat ha fiatal vagy?

főleg görcsösen

ha szerelmes vagy oké..de azért na

inkább most élj mint hogy 30évesen rájöjj hogy nem élted ki magad

2015. szept. 15. 19:00
 13/13 Kovács Lászó válasza:

Ha nincs olyan normális társaságod, ahol vannak normális lányok akikkel ismerkedhetnél, akkor regisztrálj be valami társkeresőbe, pl Csajok és Pasik. Ott írogass rövid, laza üzeneteket a lányoknak. De ne azt írd hogy még nem volt barátnőd és szeretnél egyet, mert a lúzerektől menekülnek a lányok. Mutasd magad menőnek, arra harapni fognak.

Ha nem vagy jóképű, akkor kisebb az esélyed persze, de laza dumával ami a lányokat szórakoztatja, még lehet jó esélyed.

2015. nov. 12. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!