Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk?! Ha kapnátok egy nagyon jó külföldi munkalehetőséget, akkor itthon hsgynárok a párotokat?
Én 100% hogy itt hagynám.
Vidéken élek, itt volt barátnőm, amikor Budapesten kaptam munkát elmentem, őt idekötötte a munkahelye, szakítottam. Majd lesz más... gondolom...
Előzmény:
Mikor befejeztem a középsulit, volt egy barátnőm. Imádtam, tényleg szerelmes voltam, és kaptam németországban állásajánlatot. Nagyon jó fizetéssel, de viszont 3 havonta jöttem volna haza. Akkor voltam 1,5 éve együtt vele. Szinte azonnal NEM-et mondtam, mert nem akartam itthagyni. Hangsúlyozom, nagyon szerettük egymást. Eltellt több mint 1 év. Ő elment főiskolára, és pár hónapon belül közölte velem hogy mivel a hét nagy részében ő fősulin van nincs értelme, szakítani akar, és különben is megismerkedett ott egy fiúval. Ennyi.
Persze akkorra már a Német állás is ugrott, én meg itthol maradtam. Se meló, Se csaj. Ha valaha az életben kapok ilyen lehetőséget, nem fog érdekelni egy nő. Nő nélkül még elvagy valahogy, DE PÉNZ NÉLKÜL??? Most komolyan... Segélyen nem lehet megélni. Hameg Ő az IGAZI akkor úgyis megvár, vagy összehoz minket a sors...
Sajnálom de én így látom..
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!